Arama

Rüyada Temiz Çamaşır Görmek

Güncelleme: 23 Ağustos 2013 Gösterim: 4.909 Cevap: 0
Şeb-i Yelda - avatarı
Şeb-i Yelda
Ziyaretçi
23 Ağustos 2013       Mesaj #1
Şeb-i Yelda - avatarı
Ziyaretçi
Rüyada Temiz Çamaşır Görmek

Sponsorlu Bağlantılar

Rüyada temiz çamaşır sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Çamaşır almak gizlediğiniz şeylerin başkalarının kulağına gideceğine işarettir. Rüyada çamaşır yıkamak uzun süredir gizlenen gerçeklerin su yüzüne çıkmasıdır. Çamaşır satmak kısa bir süre sonra ciddi sağlık sorunları yaşayacağınıza işarettir. Çamaşır asmak ev içinde belanın savuşturulmasıdır. Rüyada çamaşır görmek çok istenilen bir şeye kavuşulacağına yorulur.

Temiz çamaşırlar kişinin iyi amelleri, ahlakı, güzel düşünceleri ve insanlarla olan iyi münasebetine, Kirli çamaşırlar biriken ve ihmal edilen işlere delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Elbise, Atlet, Külot, Çamaşır Yıkamak.)

Rüyada çamaşır görmek çok arzulanan bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada temiz çamaşır sağlık, kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır.

Rüyada çamaşır görmek yeniliklerle yorumlanır. Rüyada çamaşır değiştirdiğini görmek, evlenmeye; çamaşır yıkadığını görmek, yolculuğa çıkacağına; bir dükkandan iç çamaşırları satın aldığını görmek, yeni arkadaş venktdostlar edineceğine; bahçede bir ipe çamaşır astığını görmek, ayrılığa işarettir. Salimi'ye göre: Rüyada çamaşır görmek, çok istediği bir işe başlayacağına işarettir. Çamaşır yıkadığını gören kadınsa, kocası ile aralarında küçük bir tartışma çıkar. Bir başka rivayete görede: Bir kimsenin rüyada çamaşır yıkadığını görmesi, keder ve dertlerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada temiz çamaşır sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Rüyada çamaşır yıkamak uzun süre gizli kalan gerçeklerin ortaya çıkmasıdır. Çamaşır asmak evle ilgili bir belanın defedilmesidir.

Rüyanızda ana nesne olarak Temiz Çamaşır görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

7 Ağustos 2010 / Kral_Aslan Müzik tr
2 Mayıs 2013 / Misafir Soru-Cevap
6 Haziran 2009 / Kral_Aslan Rüya Tabirleri