Arama

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008       Mesaj #3274
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
erdem1907s adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba, siteye yeni üye oldum..Gercekten cok güzel bir site.

Benim sorunum şu: Msnde birisi ile konuscagım pencereyi actıgım anda karşı tarafa bi site adresi gidiyor ve o gittikten sonra o pencere kapanıyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/5746-yeni-msn-virusu-hakkinda-yardim.html
Bu Linke Bir Bakın ....Msn Happy

Alıntı
ushuaia adlı kullanıcıdan alıntı

Sistemim Windows XP. NOD 32 Antivirüs kullanıyorum. TTNet ADSL kullanıyorum. Sorunuma gelince;

Windows live messenger 8.5 yüklüyorum o anda ses ve görüntü kurulumu yapıyor ve kişilerle sorunsuz olarak görüşebiliyorum. Ancak, bilgisayarımı kapatıp tekrar açtığımda, kişilerle görüşmek istediğimde görüntü var ses irtibatı sağlayamıyorum. Ses ve görüntü ayarı yapmamı istediğimde buna izin vermiyor.

'' Ses ve görüntü kurulumunuzu şu anda çalıştıramıyoruz. ''

mesajı veriyor.

Gerek doğrudan ve gerekse 8.1 üstüne yüklememe rağmen bir sonuç alamıyorum. Windows istaller 3.1 yüklememe ve Explorer 7 yi güncellememe rağmen sonuç hep aynı. Sistemimde SP2' de yüklü vaziyettedir.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Öncelikle kamera ve ses ayarlarınızın ve sürücülerinin tam yüklenip yüklenmediğini gözden gecirin yada güncel driverlarını tekrar yükleyerek deneyin. Msn Happy

Güvenlik yazılımlarınızı geçicici pasifize edip deneyin sorunun kaynağına daha cabuk ulaşırsınız.

Alıntı
HaYTo adlı kullanıcıdan alıntı

Ya beyler benim ewimde net yok iş yerinde var peki ewdeyken msn son surumunu nasıl yukleye bılırım (guncellleme istemeyen ) ofline şeklindeyken ?????

Size tavsiyem harici bi bellekle evdeki pc nize yüklemeniz Msn Happy Evde net yoksa msn ne işinize yara bilmem ...
Son düzenleyen ahmetgns; 18 Nisan 2008 00:13 Sebep: Çoklu Alıntı düğmesi ile birden çok sorudan alıntı ile bir seferde cevap gönderebilirsiniz, daha güzel olur.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: