Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #18
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hadoken adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar ,

Size hikayeyi anlatayım.Bir bilgisayar var ve bu bilgisayardaki MSN Messenger programını 3 kişi kullanıyor.Bir accountu log tutmaya ayarlandığından biri log tutuyor fakat diğerleri ayarlı olmadığından haliylen log tutulmuyor.

Benim isteğim bütün bilgisayardan girilen tüm accountların günlüklerinin sohbetlerinin bir yerde toplanması , böyle birşey mümkün müdür ?

Öyle bir program kurmak istiyorum izin vereyim vermeyeyim MSN ayarlarından bütün o bilgisayarda açılan accountların günlüklerinin kaydedilmesini istiyorum.

Teşekkürler..

Windows Live Messenger ın kurulum dosyalarıyla oynaman gerekli. Standart olarak yazılı olan Belgelerim altında Alınan dosyalarım diyerek kendine klasör oluşturur.

Bunu sonradan (3 oturum için) ayrı ayrı oturumlarda seçenekler ve ileti günlükleme bölümünden gözat seçeneği yardımıyla aynı klasörü seçebilirsiniz. Ancak bu olayın sonrasında açılacak herhangi bir oturumda bu klasör altına kaydedilmeyecektir. Bu seçenek yalnızca Alınan dosyalar (sadece veri alış-verişinin kaydedilmesi) için klasör seçmini kapsayıp her değişik açılacak oturumda da aynı kalmaktadır.