Arama

Pierre Garand - Tek Mesaj #2

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
17 Mayıs 2008       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Garou
1378 garou
26 Haziran 1972’de Quebec'te dünyaya gelen Garou, asıl ismiyle Pierre Garand, müzik yaşamına küçük barlarda blues söyleyerek başladı. Dünya çapında şöhret getiren teklif kapısını çaldığında Garou yalnızca adı duyulmamış bir müzisyendi . Fransa’nın en fazla ilgi gören müzikallerinden Notre-Dame de Paris’de Quasimodo’yu oynaması için teklif alan sanatçı, bu teklifi kabul etti ve bu sayede popüler bir sanatçı haline geldi. Özellikle de klibi televizyonlarda sıkça yayınlanan “Belle” isimli şarkı, müzikalin müziklerinin dünya çapında satış rekoru kırmasını sağladı.

Garou, müzikaldeki başarısının ardından 1999’da Sony ile anlaşarak “Seul” adını taşıyan solo albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümde Céline Dion ile birlikte söylediği Sous le Vent parçası da yer aldı. Bu albümle yüksek satış rakamı elde eden Garou, ara vermeden ikinci solo albümü “Reviens”i piyasaya sürdü. Prodüktörlüğünü Erick Benzi’nin yaptığı bu albümde yine ünlü şarkı sözü yazarlarının eserlerine yer verdi. Garou, 3 senelik bir aranın ardından kendi ismini taşıyan albümle müzik piyasasına dönüş yaptı. Vito Luprano’nun prodüktörlüğünde kaydedilen albümde sanatçı, Fransız müziğinin Pascal Obispo, Jean-Jacques Goldman gibi ünlü isimlerin şarkılarını o eşine az rastlanır sesiyle yorumladı.

Kendi ismini taşıyan albümün başarısı Garou’nun zihninde İngilizce albüm yaparak Avrupa’nın diğer bölgelerini de fethetme isteğini uyandırdı. Sanatçının “Piece of my Heart” ismini taşıyan İngilizce albümü uzun süren çalışmalar sonunda hazırlandı. Yeni şarkılarını Myspace sayfasından görücüye çıkaran müzisyen, bu albümde dünyaca ünlü şarkıcıların şarkı sözü yazarlarıyla birlikte çalıştı.
Gerçekçi ol imkansızı iste...