Arama

Pierre Garand

Güncelleme: 25 Ekim 2015 Gösterim: 14.278 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
6 Şubat 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
garou04garou01

Sponsorlu Bağlantılar

1972 dogumlu olan sanatçinin asil adi pierre garand'dir.memleketi quebeq'te bir barda sarki söylerken ünlü fransiz prodüktör luc plamandon tarafindan kesfedilmis ve notre dame de paris'de qasimodo'yu canlandirarak çikisini yaptiktan sonra seul adli albümü piyasaya çikmisti.zamaninda 1 ay kadar süren bir evlilik yapmıştır. ancak su an londra'da bir müzede tanisip asik oldugu isveçli eski bir modelle birlikte hatta kendisinden emélie adinda bir kiz çocugu bulunmakta.geç de olsa kesfedilen fransız sanatçı.,en güzel sese sahip sahsiyet..reviens ile tekrar müzik piyasasına dönmüştür..

garou'nun aynı isimli, zaman temalı yeni albümü. içinde gerçekten mükemmel denebilecek şarkılar var. tabi hepsi garou'nun sesiyle alakalı aslında. nasıl bir gırtlak, nasıl bir ses, nasıl bir derinlik kavranamıyor. albumdeki favori şarkılar plus fort que moi ve le temps nous aime. l'injustice ve que le temps de çok etkili, fazla ağırbaşlı. milliers de pixels ve viens me chercher ile albüm farklılaşmış, hakim pop-rock temasını country'ye kadar çekmiş.

şarkı listesi şu şekilde:

1- le temps nous aime
2- je suis le même
3- plus fort que moi
4- l'injustice
5- que le temps
6- même par amour
7- dis que tu me retiendras
8- trahison
9- milliers de pixels
10- je suis debout
11- viens me chercher
12- quand je manque de toi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Ekim 2015 00:53
Biyografi Konusu: Pierre Garand nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
17 Mayıs 2008       Mesaj #2
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Garou
1378 garou
26 Haziran 1972’de Quebec'te dünyaya gelen Garou, asıl ismiyle Pierre Garand, müzik yaşamına küçük barlarda blues söyleyerek başladı. Dünya çapında şöhret getiren teklif kapısını çaldığında Garou yalnızca adı duyulmamış bir müzisyendi . Fransa’nın en fazla ilgi gören müzikallerinden Notre-Dame de Paris’de Quasimodo’yu oynaması için teklif alan sanatçı, bu teklifi kabul etti ve bu sayede popüler bir sanatçı haline geldi. Özellikle de klibi televizyonlarda sıkça yayınlanan “Belle” isimli şarkı, müzikalin müziklerinin dünya çapında satış rekoru kırmasını sağladı.
Sponsorlu Bağlantılar

Garou, müzikaldeki başarısının ardından 1999’da Sony ile anlaşarak “Seul” adını taşıyan solo albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümde Céline Dion ile birlikte söylediği Sous le Vent parçası da yer aldı. Bu albümle yüksek satış rakamı elde eden Garou, ara vermeden ikinci solo albümü “Reviens”i piyasaya sürdü. Prodüktörlüğünü Erick Benzi’nin yaptığı bu albümde yine ünlü şarkı sözü yazarlarının eserlerine yer verdi. Garou, 3 senelik bir aranın ardından kendi ismini taşıyan albümle müzik piyasasına dönüş yaptı. Vito Luprano’nun prodüktörlüğünde kaydedilen albümde sanatçı, Fransız müziğinin Pascal Obispo, Jean-Jacques Goldman gibi ünlü isimlerin şarkılarını o eşine az rastlanır sesiyle yorumladı.

Kendi ismini taşıyan albümün başarısı Garou’nun zihninde İngilizce albüm yaparak Avrupa’nın diğer bölgelerini de fethetme isteğini uyandırdı. Sanatçının “Piece of my Heart” ismini taşıyan İngilizce albümü uzun süren çalışmalar sonunda hazırlandı. Yeni şarkılarını Myspace sayfasından görücüye çıkaran müzisyen, bu albümde dünyaca ünlü şarkıcıların şarkı sözü yazarlarıyla birlikte çalıştı.

Gerçekçi ol imkansızı iste...

Benzer Konular

12 Mart 2010 / _KleopatrA_ Sanat ww
10 Mart 2010 / Misafir Bilim ww
9 Temmuz 2012 / Rower Siyaset ww
17 Temmuz 2015 / Safi Sanat ww