Arama

torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
1 Temmuz 2008       Mesaj #3599
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BLL adlı kullanıcıdan alıntı

Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin.

Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın.

Hata kodu: 80048820

Genişletilmiş hata kodu: 80048412

Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı.

Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum..

Öncelikle şu adımları deneyin, sorun hallolmazsa alt bölümde verdiğim seçenekleri yapın. Messenger tamamen kapalıyken (saatin yanında Messenger simgesi olmamalı) Messenger Error Fixer programında Generic Fix tuşuna bastıktan sonra Host adrelerin yerine gönderildiğinden emin olun (C:\Windows\System32\drivers\etc\). Daha sonra saat ve tarihi BIOS tan kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı ve öncesinde üzerinde kullandığınız eklentilerle birlikte tamamen kaldırın. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulumu yeniden yapın ancak Messenger oturumunu açmadan daha önce verdiğim adımları deneyin. Aşağıdaki linklerden daha önce indirdiğin programları kullanın, bunu yaparken messenger açık olmasın. Messenger Error Fixer'dan Generic Fix tuşuna basın ve kapatın. Host adreslerini de gerekli yere yapıştırıldığından emin olun.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma