Arama

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek - Sayfa 360

Güncelleme: 9 Eylül 2008 Gösterim: 1.847.090 Cevap: 3.874
batuhan15 - avatarı
batuhan15
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3591
batuhan15 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken

Sponsorlu Bağlantılar
"Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.Msn Sad

Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...
leukothea11 - avatarı
leukothea11
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3592
leukothea11 - avatarı
Ziyaretçi
Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ??
Sponsorlu Bağlantılar
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3593
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
Msn yi kaldır bilgisayarı resetle tekrar msn yi kur saygılarımla....

arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevapDon't Know
Son düzenleyen C0mPuTeR; 29 Haziran 2008 14:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ablukaalarm34 - avatarı
ablukaalarm34
Ziyaretçi
29 Haziran 2008       Mesaj #3594
ablukaalarm34 - avatarı
Ziyaretçi
pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yaxdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
judge_of_nights - avatarı
judge_of_nights
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #3595
judge_of_nights - avatarı
Ziyaretçi
Saygılar
PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

Msn versiyon : 8.5
Plus v : 4.60
Discovery v : 1.4

Teşekkürler....
ErHaNCaN - avatarı
ErHaNCaN
Ziyaretçi
30 Haziran 2008       Mesaj #3596
ErHaNCaN - avatarı
Ziyaretçi
bende 81000314 hatası veriyor... ama geliceni bildiğim için bekliyorumMsn Grin

Geldi ßiLe... ßiraz ßekLemek Yeterliydi...
Son düzenleyen ErHaNCaN; 30 Haziran 2008 13:46 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
30 Haziran 2008       Mesaj #3597
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
batuhan15 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken

"Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.Msn Sad

Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...

Bu bende de durup dururken oluşan bir sorun ama benimki bir gün bile sürmüyor, oturumu kapatıp geri açtığımda düzeliyor.

Önce kişilerin önbelleğini silmeyi deneyin. Oturum açtıktan sonra Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan görüntü resmimi,..... burda depolama" seçeneğini işaretleyin ve oturumu kapatın. Messenger'dan çıkın sonra tekrar girin ve oturum açın. Bu işe yaramadıysa muhtemelen hesabınızla ilgili bir sorun vardır. Kişi listesi kapasitesini aşmış olabilirsiniz. Listenizde kaç kişi var? Bunların hiçbiri çözüm olmazsa Windows Live Destekten yardım isteyebilirsiniz.

Alıntı
leukothea11 adlı kullanıcıdan alıntı

Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ??

Messenger'da herhangi bir eklenti yüklü mü? Yüklüyse bunları tamamen kaldırıp denemenizi öneririm. Eklentilerin bu soruna sebep olduğunu ben de gördüm.

Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevapDon't Know

Windows Live Messenger 8.5'te hareketli resimleri (*.gif uzantılı resimler) görüntü resmi olarak koyamazsınız. Ancak özel ifadelerinize ekleyip konuşmalarda gönderebilirsiniz. Windows Live Messenger 9.0'da bu resimleri görüntü resmi olarak kullanabilme özelliği büyük ihtimalle olacak. Windows Live Messenger 9.0'ın BETA sürümünü şimdi yüklerseniz kullanabildiğinizi görebilirsiniz ama çoğu arkadaşınız 8.5 kullandığı için hareketli resimlerinizi göremeyecekler veya hareketsiz tek bir resim görecekler.

Alıntı
ablukaalarm34 adlı kullanıcıdan alıntı

pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yazdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Bu çok tuhaf. Hotmail'e Messenger'dan (parolayı bir daha girmeden) ulaşabiliyor musunuz? Parolanızı sıfırlamayı denediniz mi?

Alıntı
judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı

Saygılar
PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

Msn versiyon : 8.5
Plus v : 4.60
Discovery v : 1.4

Teşekkürler....

Muhtemelen MessengerDiscovery'den kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i tamamen kaldırıp sorunun düzelip düzelmediğine bakmalısınız. Discovery kalkınca sorun giderse, geri yükleyip yüklememek size kalmış.
BLL - avatarı
BLL
Ziyaretçi
1 Temmuz 2008       Mesaj #3598
BLL - avatarı
Ziyaretçi
Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin.

Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın.

Hata kodu: 80048820

Genişletilmiş hata kodu: 80048412

Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı.

Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum..
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
1 Temmuz 2008       Mesaj #3599
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BLL adlı kullanıcıdan alıntı

Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin.

Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın.

Hata kodu: 80048820

Genişletilmiş hata kodu: 80048412

Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı.

Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum..

Öncelikle şu adımları deneyin, sorun hallolmazsa alt bölümde verdiğim seçenekleri yapın. Messenger tamamen kapalıyken (saatin yanında Messenger simgesi olmamalı) Messenger Error Fixer programında Generic Fix tuşuna bastıktan sonra Host adrelerin yerine gönderildiğinden emin olun (C:\Windows\System32\drivers\etc\). Daha sonra saat ve tarihi BIOS tan kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı ve öncesinde üzerinde kullandığınız eklentilerle birlikte tamamen kaldırın. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulumu yeniden yapın ancak Messenger oturumunu açmadan daha önce verdiğim adımları deneyin. Aşağıdaki linklerden daha önce indirdiğin programları kullanın, bunu yaparken messenger açık olmasın. Messenger Error Fixer'dan Generic Fix tuşuna basın ve kapatın. Host adreslerini de gerekli yere yapıştırıldığından emin olun.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma
dac06dac - avatarı
dac06dac
Ziyaretçi
1 Temmuz 2008       Mesaj #3600
dac06dac - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle iyi günler arkadaşlar bi sorunum var msn de virüs var diye başlat menüsünden calıştır a regedit yazıp birkac yere girdim oradan temizlerim dedim.sonra en iyisi komple live mesenger kaldırıp yenisini yükleyim dedim.mesenger le alakalı herşeyi sildim live mesenger installer 3.1,windows live mesenger,mesenger,gibi sonra yeniden yüklemeye calışıyorum olmuyor.msn sayfasından yada başka sitelerden bulup yükle butonuna basıyorum her defasında sayfa görüntülenemiyor diyor.bir kerede microsoft 0x80080296 diye bi hata raporu verdi ne anlama geliyo onuda bulamadım.system 32 ye girip bi kac yerde sildim virüs diye bilmiyorum ne yapacam ya kasayı kaldırıp balkondan atacam yada pc nin yüzüne bakmıcam artık o kadar sinirlendim yav.yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardım edin lütfen saygılar diliyorum.teşekkürler
Msn Disappointed