Alıntı
batuhan15 adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken
"Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.
Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...
Bu bende de durup dururken oluşan bir sorun ama benimki bir gün bile sürmüyor, oturumu kapatıp geri açtığımda düzeliyor.
Önce kişilerin önbelleğini silmeyi deneyin. Oturum açtıktan sonra Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan görüntü resmimi,..... burda depolama" seçeneğini işaretleyin ve oturumu kapatın. Messenger'dan çıkın sonra tekrar girin ve oturum açın. Bu işe yaramadıysa muhtemelen hesabınızla ilgili bir sorun vardır. Kişi listesi kapasitesini aşmış olabilirsiniz. Listenizde kaç kişi var? Bunların hiçbiri çözüm olmazsa
Windows Live Destekten yardım isteyebilirsiniz.
Alıntı
leukothea11 adlı kullanıcıdan alıntı Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ??
Messenger'da herhangi bir eklenti yüklü mü? Yüklüyse bunları tamamen kaldırıp denemenizi öneririm. Eklentilerin bu soruna sebep olduğunu ben de gördüm.
Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevap
Windows Live Messenger 8.5'te hareketli resimleri (*.gif uzantılı resimler) görüntü resmi olarak koyamazsınız. Ancak özel ifadelerinize ekleyip konuşmalarda gönderebilirsiniz. Windows Live Messenger 9.0'da bu resimleri görüntü resmi olarak kullanabilme özelliği büyük ihtimalle olacak. Windows Live Messenger 9.0'ın BETA sürümünü şimdi yüklerseniz kullanabildiğinizi görebilirsiniz ama çoğu arkadaşınız 8.5 kullandığı için hareketli resimlerinizi göremeyecekler veya hareketsiz tek bir resim görecekler.
Alıntı
ablukaalarm34 adlı kullanıcıdan alıntı pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yazdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
Bu çok tuhaf. Hotmail'e Messenger'dan (parolayı bir daha girmeden) ulaşabiliyor musunuz? Parolanızı sıfırlamayı denediniz mi?
Alıntı
judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı Saygılar
PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
Msn versiyon : 8.5
Plus v : 4.60
Discovery v : 1.4
Teşekkürler....
Muhtemelen MessengerDiscovery'den kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i tamamen kaldırıp sorunun düzelip düzelmediğine bakmalısınız. Discovery kalkınca sorun giderse, geri yükleyip yüklememek size kalmış.