Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı İşletim sistemim lisanslı VİSTA HOME PİREMİUM 32 bit KB938371 nolu güncelleştirmeyi microsoftun sitesinden bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum,kurulmaya başlanıyor kurulurken güncelleştirme bu sistem için geçerli değil diyor. Güncelleştirme geçmişine baktığım zaman 938371 başarısız olarak gözüküyor.SP1 yüklemeye çalıştım bazı bileşenler yüklenemedi diye hata verdi bu yüzden birkaç kez format atmak zorunda kaldım.
BİLGİSAYARIM ACPI X86 tabanlı bilgisayar, windows update yazılımı 7.0.6000.381 bir türlü KB938371 İ VE SP1 İ yüklemeyi başaramadım.
İşletim sisteminizi kullanıcı lisansını girdiniz mi windowsun sitesinden.Key kodunu girmediyseniz kabul etmeyebilir..
Alıntı
Lover_Man adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olurmusunuz??
pc ye format attım sonra bütün sürücüleri yükledm ama ses alamıyorum. 5+1 ses sistemi kullanıyorum kabloları çıkarıp tekrar taktım kontrol ettim ama yok. ses kartı onboard ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz??
Driver CD nizde 1 den fazla ses driveri vardır büyük ihtimal bazı anakartlarınki böyle çünki yanlış olanı kurmusunuzdur.kaldırıp tekrar kurunuz sırayla deneyiniz.Ev arkadşımın bilgisayarında aynı sorun olmustu bu yöntemle düzeltmiştim ses sorununu..Yine düzelmezse anakart marka modeli ile bana ulaşınız yardımcı olurum.Kolay gelsin..