Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 283

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 963.583 Cevap: 2.932
haribo1 - avatarı
haribo1
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2821
haribo1 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar; notbook'u plazma tv'ye bağlamaya çalışırken görüntü ayarlarını bozdum. Şimdi açılıştan sonra görüntü gelmiyor. Eski haline nasıl gelir. Driver'ını değiştirdiğim için gelmiyo. Açılmayınca da bişey yapamıyorum. Autorun gibi birşeyle driver'ı geriye yükleyemezmiyim.
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Ağustos 2008       Mesaj #2822
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
haribo1 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar; notbook'u plazma tv'ye bağlamaya çalışırken görüntü ayarlarını bozdum. Şimdi açılıştan sonra görüntü gelmiyor. Eski haline nasıl gelir. Driver'ını değiştirdiğim için gelmiyo. Açılmayınca da bişey yapamıyorum. Autorun gibi birşeyle driver'ı geriye yükleyemezmiyim.

Notebook'unuz açılırken F8 tuşuna basılı tutun ve sistemi Güvenli Kip'te (Safe Mode) başlatın. Program Ekle/Kaldır listesinden ekran kartınızın sürücüsünü bulup kaldırın. Bu listede yüklü görünmüyorsa Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartınızı bulup kaldırın ve sisteminizi yeniden başlatın.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
uslanmaz41 - avatarı
uslanmaz41
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2823
uslanmaz41 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bilgisayarda msnde görüntülü konuşma yapacağıım zaman hemen resim donuyor neden.Birde spyware doctor kurarken 0xc0000142 uygulama hatası ve pctsGui.exe hatası veriyor sorunu çözebilirmiyiz teşekkürler.
haribo1 - avatarı
haribo1
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2824
haribo1 - avatarı
Ziyaretçi
Güvenli mod'a geçiyorum yine ekran görüntüsü gelmiyo. Bu arada yine windows normal çalışıyor. Windows logosu çıkıyor. Açılış sesi geliyor. Sağ alt köşede çıkan uyarı balonu sesi çıkıyor ama görüntü yok.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Ağustos 2008       Mesaj #2825
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
haribo1 adlı kullanıcıdan alıntı

Güvenli mod'a geçiyorum yine ekran görüntüsü gelmiyo. Bu arada yine windows normal çalışıyor. Windows logosu çıkıyor. Açılış sesi geliyor. Sağ alt köşede çıkan uyarı balonu sesi çıkıyor ama görüntü yok.

Bilgisayarın tam olarak açıldığından emin olduktan sonra klavyenizdeki Fn+F5* tuşuna bir kez basın. 2-3 sn bekleyin... Görüntü gelmezse bu sefer iki kez basın. Yine bekleyin... Görüntü gelmezse bu sefer son kez olarak üç kez basın. Benden bu kadar.

*Fn tuşu dizüstü bilgisayarlarda işlev tuşudur biliyorsunuz ve diğer bir tuşla birlikte basılarak çalışır. Toshiba bilgisayarlarda F5 tuşu görüntü aygıtları arasında geçiş için kullanılan tuş. Sizin bilgisayarınızın marka-modeline göre değişik olabilir. Tuşların üzerindeki resimlere ve bilgisayarın kullanıcı kitabına başvurun.
Lover_Man - avatarı
Lover_Man
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2826
Lover_Man - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olurmusunuz??
pc ye format attım sonra bütün sürücüleri yükledm ama ses alamıyorum. 5+1 ses sistemi kullanıyorum kabloları çıkarıp tekrar taktım kontrol ettim ama yok. ses kartı onboard ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz??
haribo1 - avatarı
haribo1
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2827
haribo1 - avatarı
Ziyaretçi
Bunları da denedim olmadı. Güvenli mod'da çalıştırınca sadece imleç yanıp sönüyo. Hala windows açılış görüntüsü ve sesinden sonra görüntü yok. Bu arada HP Compaq nx7400 alet.
acum - avatarı
acum
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2828
acum - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar çevrim içi olan biri varsa bana yardımcı olabilirmi cvp yazın sorunu söliim lütfen pc de sorun yaşıyoruum şimdiden tşklr
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #2829
atif - avatarı
Ziyaretçi
İşletim sistemim lisanslı VİSTA HOME PİREMİUM 32 bit KB938371 nolu güncelleştirmeyi microsoftun sitesinden bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum,kurulmaya başlanıyor kurulurken güncelleştirme bu sistem için geçerli değil diyor. Güncelleştirme geçmişine baktığım zaman 938371 başarısız olarak gözüküyor.SP1 yüklemeye çalıştım bazı bileşenler yüklenemedi diye hata verdi bu yüzden birkaç kez format atmak zorunda kaldım.
BİLGİSAYARIM ACPI X86 tabanlı bilgisayar, windows update yazılımı 7.0.6000.381 bir türlü KB938371 İ VE SP1 İ yüklemeyi başaramadım.
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #2830
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı

İşletim sistemim lisanslı VİSTA HOME PİREMİUM 32 bit KB938371 nolu güncelleştirmeyi microsoftun sitesinden bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum,kurulmaya başlanıyor kurulurken güncelleştirme bu sistem için geçerli değil diyor. Güncelleştirme geçmişine baktığım zaman 938371 başarısız olarak gözüküyor.SP1 yüklemeye çalıştım bazı bileşenler yüklenemedi diye hata verdi bu yüzden birkaç kez format atmak zorunda kaldım.
BİLGİSAYARIM ACPI X86 tabanlı bilgisayar, windows update yazılımı 7.0.6000.381 bir türlü KB938371 İ VE SP1 İ yüklemeyi başaramadım.

İşletim sisteminizi kullanıcı lisansını girdiniz mi windowsun sitesinden.Key kodunu girmediyseniz kabul etmeyebilir..

Alıntı
Lover_Man adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olurmusunuz??
pc ye format attım sonra bütün sürücüleri yükledm ama ses alamıyorum. 5+1 ses sistemi kullanıyorum kabloları çıkarıp tekrar taktım kontrol ettim ama yok. ses kartı onboard ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz??

Driver CD nizde 1 den fazla ses driveri vardır büyük ihtimal bazı anakartlarınki böyle çünki yanlış olanı kurmusunuzdur.kaldırıp tekrar kurunuz sırayla deneyiniz.Ev arkadşımın bilgisayarında aynı sorun olmustu bu yöntemle düzeltmiştim ses sorununu..Yine düzelmezse anakart marka modeli ile bana ulaşınız yardımcı olurum.Kolay gelsin..
Son düzenleyen ahmetgns; 11 Ağustos 2008 21:15 Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.