Arama

Foton Kuşağı - Tek Mesaj #2

fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
13 Eylül 2008       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Daha yüksek titreşim seviyesine doğru tırmanma süreci içersinde,bir zamanlar alışık olduğunuz bazı gıdalarla ilgilenmez duruma gelebilirsiniz.Söz konusu daha yüksek titreşim deneyiminden geçen insanların genellikle terk ettiği ve terk etmek zorunda kalacağı üç gıda: çay ve kahve ve et dir. Bunlardan et ,son derece ağır bir gıda grubu olup, hele hormonlusu, vucut enerjinizi olumsuz yönde etkiler. Özellikle erkeklerin buna hiç ihtiyaçları yoktur. Bazı gıdalara aşırı istek duyabilir, yada favori gıdalarınızı unutabilirsiniz. Bu durum normaldir ve yüksek titreşime doğru olan değişimin bir kısmıdır.Eğer böyle birşeyin olduğunu fark ederseniz bırakın olsun,telaşlanmayın. Genel olarak titreşiminizi yükseltirken,farklı şuur seviyelerinden geçersiniz.Titreşimsel olarak değişmeye başladığınız ilk dönemde, içinde bulunacağınız şuur düzeyi ay şuuru diye tanımlanan süreç tir. Bu aşamada duyarlılığınız artar, ruhsal şifa ve duru görü yetenekleriniz ortaya çıkar. Bu şuur düzeyi yaklaşık beş senelik bir süreci kapsar. Bundan sonraki ikinci aşama güneş şuurudur.Bu aşamada enejiye daha uyumlu olur ve insanların suptil bedenlerindeki sorunları giderebilecek bir şifa yeteneği kazanırsınız.bilindiği gibi fizik bedenlerimizin yanı sıra, eterik, mantal, kozal ve ruhsal bedenlerimiz var. Bu şuur düzeyinde, bütün bedenlerinizdeki sorunları giderebilirsiniz. Bu değişimin tamamlanması yaklaşık 3 - 5 yıl alır. Bu oldukça yüksek bir seviye olduğundan, bir çok insan daha ileri gidemez.bundan sonrası yıldız şuur seviyesidir. Bu seviye çok yüksek düzeyde olan konularla ulaşabileceği bir düzeydir. Bu düzeye gelmiş olmak tüm çakraların tamamen temizlenmiş olduğu anlamına gelir. Muhtemelen karmalarında temizlenmiş olmasıyla ruhsal alem için tertemiz bir kanal olamak durumuna gelmişşiniz diyebiliriz.Bundan sonrası sadece çok büyük insiyelerin ulaşabileceği bir aşamadır. Foton kuşağı dünya planını daha yüksek bir seviyeye çıkaracaktır. Olması gereken tüm negatifleri yani uyumsuzlukları temizleyip, yeni enerjiye yer açmak ve dünya beşerinin enerjisini yükseltmesine yardımcı olmaktır.

1. gün: 21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).

şu okuduklarımızı sırasıyla yorumlayalım

21 aralıkta yani en uzun gecede son uzun gece yaşanmış olacak.
yıl 2012 yani tüm kahinlerin odaklandığı meşhur tarih! 2012 dünyanın sonu deniyordu. maya takvimleri vs. yeryüzünde yaşam bitişi olarak yorumluyordu. ayrıca mısır'ın ölüler kitabında da 2012 tarihi firavunların yeniden doğuşuna dair bilgiler veriyordu.

şimdi belki saçma ama demekki telekinezi vs... gibi güçleri mısırda firavunlar kullanıyordu. zaten o piramitleri kocaman yapmışlar hepsi belli tarihlere bağlıydı ya demek ki insanlık eski mısırda ki firavunlarla aynı özelliklere sahip olacak. yani firavunlar dirilmiyor ama herkes firavun özelliği kazanıyor. firavunlarda rahip olunuyordu önce ve rahip olmak için zaten ruh bedenden ayrılıp tekrar bedene sokuluyordu. bunu yaşayanlar firavun oluyordu.boyut değişeceğine göre bu özelliklere sahip olup mısır'ın ölüler kitabının rivayetleri gerçekleşecek!

daha önce dünyada birçok canlı buzul çağında yok olmuştu. şimdi de buzul soğuğuyla direnç kazanacağız.

tarihlerin sonuncusu yani 6. gün çok ilginç Hz. İsa'nın doğum günü ! İncil'de de zaten dünyanın 6 günde yaratıldığı yazar. demek ki 6 günlük değişimden sonra Hristiyanlık inancına göre onun gökten inmesi olası. yeniden yaratıyor ve ilk peygamberi tekrar yolluyor.

kıyamet alameti diye bahsedilen ne varsa 2012 yılında 6 günde yaşanacak

lafazan arkadaşım akaşa kayıtlarından bahsetmişsin. akaşa kayıtları reenkarnasyon sonrası yaşantılar için geçerli aslında. tekrar doğmadan önce beyininde yaşanmışlıklara dair ne varsa silinir. yani akaşa kayıtları beyninde saklanır ama beyin gücümüz yetmediğinden hatırlayıp anlatamayız. ama bazı insanların beyinlerinin bazı bölgeleri fazla çalıştığından bu kayıtları ara ara ya da tamamen hatırlarlar.

eğer şu psişik yetenekler uyanırsa zaten kimsede gizli kayıt kalmayacak. herkes herşeyi hatırlayacak. aslında bu insanlığın çığrından çıkışı olur. tüm dünya akraba. bu da şey gibi hani adem havva ilk insandı , kardeş sayılırlar olayından hepimiz kardeşiz tarzı konuşmaları direk destekliyor
Son düzenleyen asla_asla_deme; 27 Mayıs 2010 21:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi