Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı yukardaki sorunu hallettim fakat başka bir sorum dahavar nod 32 kullanıyordum ama-- error ocurred while updating program modules (cannot replace the current.file check the system temp and tımp variables.)-- şeklinde mesajı sürekli aldığım için programı kaldırp tekrar kurdum ama düzelmedi programın türkçe versiyonunu kurdum gene aynı şey fark mesaj tr oldu onuda kaldırıp kaspersky pro 5.0.527 kurdum 13 trojan büldu ama windows güvenlik merkezinin üyarı ikonu ve merkezde virüs programı güncel değil uyarısı var ama program update i normalbir şekilde yapıp bitiriyor bu sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl düzelte bilirim tüm yardımlarınız için teşekkür ederim işleriniz hep rast gitsin esen kalın
Sanırım eski antivirüsünü görüyor güvenlik duvarı bu yüzden bu hatayı alıyor olabilirsin. Eski antivirüsünü tam kaldırmış olduğundan emin ol.
Alıntı
ChiLeKesH adlı kullanıcıdan alıntı dedigin gibi yaptım direkt bi siteye girdigimde eger onun dil paketi yukle degilse yukluyomu acaba şimdi bana sormadan hemen?
Daha önce bahsettiğim yeri incelersen yüklenip yüklenmemesine dair soru sorulup sorulmaması içinde bir seçenek mevcut.