Arama

Cabal Online - Tek Mesaj #1

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
MMORPG oyunu Cabal Online, Cabal Online oyun özellikleri, sistem gereksinimleri nelerdir?

OYUN HAKKINDA

CABAL Online oyunun gerçek amacına dönüyor.Oyun sistemlerinin her geçen gün daha da karmaşık bir hal aldıkları apaçık gibi ortadadır.MMOPRG'ler oyuna olan ilgiyi canlı tutmak için çok sayıda konu ve benzersiz özellikler ortaya koyduklarından beri, kontrol özelliklerine alışmak daha çok zaman ve çaba gerektirir oldu. Bu durum oyunu uzun dönemler oynamak gerektirdiği için can sıkıcı bir hal alabilir.

MMORPG bir hizmettir bu yüzden kolay ve rahat olmalıdır.Oyun sistemi kolay ve rahat olmalının anlamı bir yerden bir yere gitmek and uygun avlanma alanları ile dükkanları aramak en basit görevler olmalı.

Kolay'ın anlamı doğrudan, rahat ve can sıkıcı olmamaktır.
CABAL Online yeni kullanıcılar için tasarlanmıştır ve diğer MMORPG kullanıcıları oyun sistemimize kolayca adapte olacaklardır, oyunu uzun dönem oynamayı gerektirmez.CABAL Online oyunun gerçek amacına dönüyor.

CABAL Online sizi bir kahraman yapacak

Herkesin bildiği gibi, bir oyun heyecanlı ve ilginç olmalıdır ki MMORPG'nin anlamı da budur. İyi tasarlanmış savaş/skill sistemleri, açık quest sistemleri ve harikulade savaş hareketleri ile birlite müthiş 3 boyutlu grafikler ve gerçek dünyaya çok yakın benzerlikler taşıyan yüksek seviyeli animasyonlar bir oyunun en temel içerikleridir.
Bunu başarmak zor olsada, sonuç tüm kullanıcılar için tatmin edicidir.

Oyun atmosferi içinde bir kahraman olursunuz.
Bilmeceleri, oyunları, tuzakları ve güçlü boss'ları alt ettikten sonra kendinizi tam ve keyifli hissedersiniz. Tüm bunlardan sonra yeni maceralar ve meydan okuyan olaylar arayın.Online oyun dünyası sonsuz hikaye ve yarışmalar ile doludur. Bir kahraman olursunuz ve bunun bir oyun olduğunu anlamanız o kadar kolay değildir.

CABAL Online size kendi hikayenizi yaşama olanağı tanıyarak sizi bir kahraman yapacak.

"Cabal Online tecrübe ile teknolojiyi birleştiriyor"

Bir online oyun yüksek sayıda İnternet/Ağ teknolojileri ile kaynaşmıştır.
Birçok MMORPG diğer ülkelere ihraç ediliyor.
Ülkemizin dünya oyun endüstrisinin lideri olduğunu söylemek biçimsiz olmaz.
Online oyun geliştirme seviyemiz dünyada iyi organize edilmiştir.
Cabal online free 02
Online bir oyun yazılımın parçasıdır.
ESTsoft 10 yıldan uzun zamandır yazılım geliştirir.
ESTsoft kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan bir şirkettir.

Size tecrübe ile teknolojiyi birleştiren bir oyun göstereceğiz.

CABAL Online yepyeni fikirlerle bir adım yakınınıza gelecek.

Monoton dünyada, taze bir fikir avantajdır.
Bu nedenle çok ilgi topladık ve bizi yeniden incelemenizi sağladık ancak eğer daha baştan çok fazla bilgi verirsek ve yeni fikirlerle gelmeyi sürdürmezsek bu o kadar da iyi olmazdı.

Biz diğerlerinden sadece bir adım önde olacağız.

İlk izlenimler çok geneldir ama zaman geçtikçe çabucak ilgi toplamaya başlar.
Ona en azından bir kere bakarsınız ama ne kadar çok bakarsanız o kadar ilginizi çeker. Başlangıçta çok tanıdık gelir ancak oyuna daha çok dahil oldukça çeşitli savaş ve skill sistemlerinden haberdar olursunuz.. Basitçe başlar ama oynadıkça quest sistemi konusunda ilginiz artmaya başlar.

Oyun için birçok benzer ve yeni fikirlerinizi bekliyoruz.

CABAL Online yepyeni fikirlerle bir adım yakınınıza gelecek.

baslik hikaye

Uzun zaman önce, CABAL yeryüzünü öfke ve yıkım ile temizledi. Gereksiz tahribin ortasında, Şiddet Gücünün yedi muhteşem lideri, hayatta kalanların yeniden yapılanmasını yönettiler.

Şimdi, neredeyse bin yıl sonra, kötülüğü yeniden harekete geçirdiler, bir çocuğu kral olması için yetiştiriyorlar ve bir kez daha yeryüzünü temizliyorlar. Nevareth'i işgal edenlerin karşısına dikilmek ve arkasındaki komplo teorisini çözmek senin elinde...

CABAL'da neredeyse 100 cıvarında olan NPC'lerde, arkadaş ve düşman, iyilik ve kötülük bulacaksın. Fakat uyanık ol! Taraflar değiştiği için, eski düşmanlar dost, dostlar düşman olabilir...

baslik sistemgereksinimleri

Lütfen bilgisayarınızın gerekli özellikleri taşıdığını kontrol ediniz.
Oyundan keyif alabilmek için aşağıda yer alan minimum özellikleri taşıdığından emin olun.

sistemgereksinimleri

Eğer bilgisayarınız minimum gereksinimleri taşımıyorsa:
Oyun yüklenmeyebilir. Oyun yüklendiğinde grafik sorunlarından dolayı istikrarsız çalışabilir.

Eğer bilgisayarınız minimum gereksinimleri taşıyorsa:
Oyunu oynayabilirsiniz fakat yine de sisteminizin rahat çalışabilmesi için oyunun grafik özelliklerini düşürmenizi tavsiye ederiz.

DirectX Yüklemek (minimum DirectX 9.0c) CABAL Online oynarken Çoklu Ortam ve Oyun hızını arttırmak için bilgisayarınızda en azından DirectX 9.0c. yüklü olmalıdır.
DirectX Indirmek için tıklayınız.

Ekran Kartı Güncellenmesi
CABAL Onlineın grafiksel özelliklerinden tam anlamıyla yararlanmak için ekran kartlarınızı güncelleyiniz.
Güncel ekran kartı bilgilerini indirmenizi tavsiye ederiz.

baslik npcler

Bloody Ice


Prewitt (Silah Tüccarı)

Warrior ve Force Shielderlar için Blue Steel silah kolu kategorisini satar. Sert görünür, fakat aslında kalben hassas birisidir. Alanda öldürülen kedisi için intikam alma peşindedir. Eğer ona intikamını almasında yardım etmek isterseniz, Questini yapın

Simon (Zırh Tüccarı)

Warrior ve Force Shielderlar için Blue Steel zırh kolu kategorisini satar. Torunu sahtekar bir din adamı tarafından kaçırıldı. Torununu bulmaya yardım olacaklar için sıcak tutan giysiler hazırladı.

OConnor (Eğitmen)

Warrior ve Force Shilerderlara kılıç, büyü ve geliştirme becerilerini öğretir. Ara sıra genç ve korkusuz olduğu zamanların hikayelerini anlatır

Keller (Core Simyacısı)

Force Shielderlar için Blue Steel sialh kategorisini satar. Ayrıca Life potion, mana potion, return stone, questler için warp cardları ve second job için gerekli malzemeleri satar. Eğer ona bir tane force core götürürseniz, ona yeni özellikler ekler. Neşeli biri görünür ama aslında hafıza kaybı sorunu vardır. Core Simyacısı olma testini unutkanlık sorunu yüzünden kazanamamıştır.

Fissher (Barınak Hizmeti Temsilcisi)

Ona eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Fakat ona eşyalarınız bıraktığınızda ona bir miktar para ödemek zorundasınız. Yardımsever bir adamdır

Deighton (Bakkal)

Life potion ve mana potion satar. İkinci iş olarak ahlaksız karakterler için oto tuzaklar, özel questler için warp cardları ve land of undead için giriç vow satar. Bazıları hikayesinin çok ilginç olduğunu söyler, bu yüzden hikaye anlattığında ona tüm dikkatinizi verin.

Henkoff (Yönetici)

Force Shileder ve Warriorlar için yapılan terfi sınavından sorumludur ve sizin guild kurmanıza izin verir. Sert birsidir ve Tower of Wise Menin yöneticilerinden biridir.

Miles (Muhafız)

Bloody Iceyi canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur, Deightona çok yakındır. Şaşkın görünür.

Eric (Muhafız)

Bloody Iceyi canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur, Eğer ona uğrarsanız neler mırıldadığını dinleyin



Desert Scream


Mezias (Silah Tüccarı)

Bladerlar için Blue Steel silah kolu kategorisi satar. Efsanevi Blader Yuana yakındır. Belirli bir tarza sahip birisidir ve bazen gayet resmi görünür.

Dion (Zırh Tüccarı)

Wizardlar için Blue Steel zırh kolu kategorisini satar. Port Luxdeki Agrisi çocukluğundan beri tanır. Nain hakkında bir sürü hikaye anlatır

Gette (Eğitmen)

Blader ve Wizarlara kılıç, büyü ve geliştirme becerilerini öğretir. Problemli çocuk olarak nam salmış Naime iyi bakar

Sullivan (Core Simyacısı)

Force Shielderlar için Blue Steel sialh kategorisini satar. Ayrıca Life potion, mana potion, return stone, questler için warp cardları ve second job için gerekli malzemeleri satar. Eğer ona bir tane force core götürürseniz, ona yeni özellikler ekler. Broad spectrum of knowledge ile ilgilenir ve bir söylentiye göre kendisine granst favor of researching of forbidden staff getirenleri ödüllendirir.

Cox (Barınak Hizmeti Temsilcisi)

Ona eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Fakat ona eşyalarınız bıraktığınızda ona bir miktar para ödemek zorundasınız. Bir söylentiye göre mükemmel kılıç işleme becerisine sahiptir fakat bu söylenti doğrulanamamıştır.

Eillen (Bakkal)

Life potion ve mana potion satar. İkinci iş olarak ahlaksız karakterler için oto tuzaklar, özel questler için warp cardları ve Forgetten Ruin için giriş için gerekli olan ring of transferi satar. Birçok canavarın yanında yaşarlar fakat hiçbir zaman atlatılmazlar. Sıradan insanlara benzemezler.

Dunhike (Yönetici)

Blader ve Wizardlar için yapılan terfi sınavından sorumludur ve sizin guild kurmanıza izin verir. Sert birsidir ve Tower of Wise Menin yöneticilerinden biridir. 8inci bilge adam Beradricse çok yakındır.

Teki (Muhafız)

Desert Screami canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Eğer ona uğrarsanız neler mırıldadığını dinleyin.

Markus (Muhafız)

Desert Screami canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Desert Screamde doğmuş ve burada yetişmiştir. Çok sosyal biridir, büyük ve küçük hiçbir etkinliği kaçırmaz. Bu nedenler, köylüler ona güvenirler

Deeplers (Muhafız)

Desert Screami canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Bir dedikoduya göre aşırı şekilde sigara içtiğinden akıl durumu sorgulanır. Bu dedikoduyu doğrulamak için, Questi için istediklerini kabul edin.

Cito (Muhafız)

Desert Screami canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Saç şekillendirme ve akşamdan kalma konusunda uzman olduğunu söyler


Green Despair


Mitroff (Silah Tüccarı)

Force Archer ve Force Bladerlar için Blue Steel silah kolu kategorisini satar. Sert biri gibi görünür ve bazen atik olabilir. Zırh Tüccarı Collins ile arkadaştır.

Collins (Zırh Tüccarı)

Force Archer ve Force Bladerlar için Blue Steel zırh kolu kategorisini satar. Yemek yapma becerisi gelişmiştir ve Questi olan yemek yapma için yiyecek malzemeleri toplanmasını ister. Mitroff ile yakın arkadaştır

Kallua (Eğitmen)

Force Archer ve Force Bladerlara kılıç, büyü ve geliştirme becerilerini öğretir. Eğitmenler arasında en titiz olanıdır. Buna rağmen, bir söylentiye göre ormandaki yoğun güneş ışınlarına karşı cildine dikkat eder

Nodaka (Core Simyacısı)

Wizardlar için Blue Steel sialh kategorisini satar. Ayrıca Life potion, mana potion, return stone, questler için warp cardları ve second job için gerekli malzemeleri satar. Eğer ona bir tane force core götürürseniz, ona yeni özellikler ekler. Meraklı birisidir ve can sıkıcı görevlerden hoşlanmaz.
Cabal Online 442008122544PM922
Nadler (Barınak Hizmeti Temsilcisi)

Ona eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Fakat ona eşyalarınız bıraktığınızda ona bir miktar para ödemek zorundasınız. Bir zamanlar Huan kıtasında asker olmak istiyordu, fakat üstlendiği Barınak Hizmeti Temsilcisi görevinden hiç pişman olmadı.

Libert (Bakkal)

Life potion ve mana potion satar. İkinci iş olarak ahlaksız karakterler için oto tuzaklar, özel questler için warp cardları satar. Kendine güveni tamdır ve kısa sürede hesaplama yapabilir

Schuteberk (Yönetici)

Force Archer ve Force Bladerlar için yapılan terfi sınavından sorumludur ve sizin guild kurmanıza izin verir. Tower of Wise Menin yöneticilerinden biridir. Çok katı görünür ama aslında tehlikeli Quest yapanlar için endişelenir.

Handerson (Muhafız)

Green Despairi canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Eğlence için riske girmekten hoşlanır.

Sean (Muhafız)

Green Despairi canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Söylentiye göre Quest için isteği gariptir.


Port Lux


Eite (Silah Tüccarı)

Tavsiye edilen karakterlere titanium kılıçlar satar. Baltaları en yüksek kalitede olması ile tanınır ve bazen alıcılar büyük miktarlarda balta talep ederler.

Agirs (Zırh Tüccarı)

Tavsiye edline karakterler için titanium zırhlar satar. Desert Screamden Zırh Tüccarı Dion ile arkadaştır. Aç gözlü bir kızdır ve bazen saçma isteklerde bulunur.

Harper (Eğitmen)

Resmi [Warp zone area]da yaşar ve son derece güçlü beceriler konusunda bilgi sahibidir.

Yerte (Core Simyacısı)

Peristin Magic zırh kategorisini satar. Ayrıca Life potion, mana potion, return stone, questler için warp cardları ve second job için gerekli malzemeleri satar. Eğer ona bir tane force core götürürseniz, ona yeni özellikler ekler. Kendisi Core Simyacılarının ustası olarak bilinir

Szulanski (Barınak Hizmeti Temsilcisi)

Ona eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Fakat ona eşyalarınız bıraktığınızda ona bir miktar para ödemek zorundasınız. Bir söylentiye göre Port Luxte yaşayan bir kıza aşıktır.

Hampric (Bakkal)

Life potion ve mana potion satar. İkinci iş olarak ahlaksız karakterler için oto tuzaklar satar. Nevareth bölgesinde gitmediği bir yerin olmadığına inanılır

Morrison (Yönetici)

Size nasıl guild kuracağınızı öğretir, ve Questinde ailesinin rüyaları hakkında hikayeler dinleyebilirsiniz

Porter (Liman Yöneticisi)

Liman girişini koruyan soğuk bir adamdır. Konuşma yetisi sinirlidir, bu yüzden onunlar konuşmaya çalışırken bu özelliğini göz önünde bulundur

Levenson (Muhafız)

Port Luxu canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Reison kardeşidir.

Reison (Muhafız)

Port Luxu canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Levenson kardeşidir.

Porus (Muhafız)

Port Luxu canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Port Luxun doğal ortamını seven sıradan bir adamdır


Fort Ruina


Najaba (Silah Tüccarı)

Tavsiye edilen karakterler için titanium kılıçlar satar. İçtiği zamanlarda ilginç fikirler hakkında bahseder fakat bazen ilginç hikayeler anlatır. Vücudunun bazı parçalarını mekanik parçalar ile değiştirmek zorunda kaldıktan sonra içmeye başladı.

Ryeong (Zırh Tüccarı)

Tüm karakterler için titanium zırhlar satar. Gerçekten güzel bir bayandır. Ne düşündüğünü hiçbir zaman tahmin edemezsin.

Soyoung (Core Simyacısı)

Peristin Magic zırh kategorisini satar. Ayrıca Life potion, mana potion, return stone, questler için warp cardları ve second job için gerekli malzemeleri satar. Eğer ona bir tane force core götürürseniz, ona yeni özellikler ekler. Core Simyacısı yetkisini kaybedebileceği ile ilgili dedikodular var. Sanki bir şeyden korkmuş gibi kekeler.

Crowpar (Barınak Hizmeti Temsilcisi)

Ona eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Fakat ona eşyalarınız bıraktığınızda ona bir miktar para ödemek zorundasınız. Son zamanlarda saçına perma yaptırmak için bol miktarda para harcadı fakat komşularından hiçbir övgü almayınca saçlarını eski haline getirdi.

Sally (Bakkal)

Life potion ve mana potion satar. İkinci iş olarak ahlaksız karakterler için oto tuzaklar satar. Korkunç bir deneyim yaşadıktan sonra Fort Ruinaya geldi. Neler olduğunu öğrenme ihtimali var mıdır?

Hyde (Muhafız)

Demircinin dükkanında yarı zamanlı olarak çalışır, oyun ve ev hayvanlarından hoşlanır

Köy Çocuğu Solmae

Her gün köy merkezinde takılır. Görünmez bir kaza sonucu bir gözü ve kolunu metalik parçalar ile değiştirmek zorunda kalmıştır. Akıllıdır ve şarkı söylemeyi sever.

IBank (Muhafız)

Fort Ruinayı canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Görevli iken verilen işi tamamlamak için büyük bir kararlılık içindedir. Birçok köylü ona güvenir.

Einston (Muhafız)

Fort Ruinayı canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Bilinmeyen bir hastalık yüzünden çok acı çeker fakat yakında birisi tarafından tedavi edilecektir.

Aniarc (Muhafız)

Fort Ruinayı canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. . İşini bitirene kadar asla uyumaz. O kadar enerjiktir ki bazıları pillerin bitmek üzere diyerek onunla dalga geçerler.

Redujin (Muhafız)

Fort Ruinayı canavarlardan koruyan cesur muhafızlardan biridir. Bazen questler için isteklerde bulunur. Kasketlere bayılır ve dolabında bir düzine kasket vardır


Lake Side


Patron

Bir görünmez kaza sonucu ailesini kaybettikten sonra evinden ayrıldı. Eski yazı dilini okuyabilir ve canavarları korkutmak gibi bir yeteneği vardır ki bu seyahat etmesine yardımcı olur. Yakınlarda, seyahat etmek için bir arkadaş buldu ve çok iradelidir. Fakat, daha çok genç olduğu için diğer insanlara bağımlıdır.

Preed

Treasure Hunter guilduna aittir. Zindanda canavarlar tarafından tehdit edilirken Patron tarafından kurtarıldı. O zamandan beri Patron ile seyahat eder. Treasure Hunt guilddeki en yetenekli insanlardan biridir, harita okuma ve çizim becerileri sorgulanmayacak kadar iyidir.
Son düzenleyen nötrino; 12 Temmuz 2013 10:20
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: