Arama

Cabal Online - Tek Mesaj #2

The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009       Mesaj #2
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Rin

Ladies Thief guildunun lideridir. Tüccar bir ailenin kızı olarak doğdu ve yetişti, fakat idari ve ticari güç çatışmasından dolayı tüm aile üyelerini kaybetti. Ondan sonra bir grup hırsızın yanına katıldı ve güvenini hiçbir zaman kaybetmedi. Adil bölüşme özelliğinden dolayı diğer grup üyelerin güvenini kazandı. Kimsenin onu ayak altına alamaması için kendine çok güçlü olma hedefini koymuş. Patronun partysine katılmadan önce etrafta başıboş dolanıyordu. Thief guildin lideri olduktan sonra elde ettiği iki tane bıçağı yanında taşır.

Silverwood

Patronun partysi onu ölümcül bir durumdan kurtardığından beri onlarla seyahat ediyor. Fakat Rin ile ilişkisi daha iyi olabilirdi. Ara sıra yumuşaklığın katılığı geçersiz kılabileceğini ve eskiye ilginin yok edici olduğunu söyler.
Vain

Tower of Wise Menden the Prince of Darknessin kıyamet işaretlerini okur ve bölgelere yöneticileri gönderir. Çok tecrübeli bir kişi olduğu için Arionel ve pek tecrübeli olmayan I-ekten sorumludur. Akademiden birincilik ile mezun olmuştur ve efsanevi kılıcın sahibidir, fakat mütevazi bir kişiliğe sahip olduğu için ön plana çıkmayı sevmez. Derin düşünceli birisidir ve I-ek ile Arionele çok destek çıkar. Reberedeki en iyi okula girmek için hazırlanan kendisine çok benzeyen çocuğu için ve sağlık sorunları olan eşi için endişe eder fakat hiçbir zaman arkasına bakmaz ve verilen görevin bir an önce bitirilmesi için çaba sarf eder.

Arionel

Force magic konusunda seçkin Cruise ailenin bir üyesi olarak dünyaya gelen, sorunlu Wizard. Büyü konusunda çok bilgiye sahip değildir ve kaprisli kişiliği ona çok sorunlar çıkartır. Tower of Wise Manin yöneticilerinden biri olarak seçilmiştir. Seçkin bir ailenin üyesi olarak bir avantaja sahipti, fakat asıl onu bu göreve getiren özelliği, akademik uzmanların bile yapılması imkansız dediği skilleri çağırma olmuştur. Akılını bir yere toplamadaki noksanlığı ve hassas çalışmalardan nefret etmesi başına iş açar

I-ek

Görünüşü genç ve yumuşak olduğu için, özellikle zor ve meydan okuyucu görevleri seçmiştir. Tower of Wise Manda yönetici görevini kabul etmesinin sebebi, bu görevin ona daha güçlü olabilme olanağını vereceğini zannetmesidir. Son sevkiyat toplantılarında en zor görevi almak için gönüllü olmuştur. Arionel ile ilgilenmeye başladığından beri onun gibi davranmaya başlamıştır (sorunlu). Babasına daha çok benzeyen kardeşini çocukluğundan beri kıskanır

Captain Mark

Kimse farkına varmadan Desert Screamda terk edilmiş bir eve yerleşti. Çok tedbirli biriydi fakat kendine özgü ilişki becerileri ve muhteşem öğrenme becerileri sayesinde köylülerin bir üyesi haline geldi. Görünüşe göre her şeyi bilir ve geleceği görme becerisine sahiptir

Veradrics

Yuan

Bir skilli uygulamak için iki bıçak kullanır, bir grup Blader ile birlikte yaşan bir efsanedir. Kişisel hayatını kimse bilmediği için dedikodulara kolay hedef olur. Prince of Darknessin gizli sırrını biliyor gibidir.

Aldebaran

Tower of Wise Manin yöneticilerinden biridir. Çok kolay kahkaha atar ve tanıştığı kişinin üzerinde olumlu bir etki bırakır. Tüm Nevareth kıtasında durumu belli etmeden dolaşır. Bir Wise Man (Bir Sage) görüp te ne olduğu hakkında bir fikri olmayan bir çok insan olabilir. 8inci bilge (wise) adam Veradrics ile çok yakındır.

Hail

Tower of Wise Mana ait araştırmacı. En ufak provokasyonda avazı çıktığı kadar bağırır ve kişiler arasında temas olmasından kaçınır. O ve Core Simyacısı Teski emekliler derneğinin ana üyeleridirler. İnsanlarla konuşur ve aksi davranır fakat nadiren insanların isteklerini reddeder. İşbirliğine nadiren yanaşır, sorusuna iyi düşündükten sonra cevap verin. Davranışları konusunda tecrübe yaşamış kişiler, questlerinden zevk almazlar.

Teski

Zorlu eski simyacı, bir zamanlar Wizard guildının yönetici üyesiydi. Emekliler derneğinin başkanıdır, çok alaycıdır ve kendisi dışında kimseyi önemsemez. Eğer ondan bir iyilik isterseniz bedelini ödemeye hazır olun

Skyild

En yetenekli Warrior olduğuna şiddetle inanır. Doğduğu toprakların tam potansiyele ulaşmasını sağlayamayacağını düşündüğü için buradan ailesinin onurlu kılıcı ile ayrıldı. Fakat becerileri basit seviyede olduğu için sözlerine güvenilmez. Ara sıra silahını çıkarıp hava atar ve görüntü için alabileceği en uygun pozisyonu almaya çalışır. Asla pes etmez, asla yılmaz. Bir zamanlar Arionelin peşine düştü ve şansını denedi.

Shade (Kayıp İsim)

Göçten önce yaşadım, göçten önce sevdim Kimse yok, hiçbir ses yok Sadece ben varım Zamanımı yaşadım Gücün varoluşu ismimi kaybetmedim, zaman ismimi yönetti Halen varlığım insanların tehdidinde fakat hiç pişmanlığım yok sınırlanmış dünyamda yeterince yaşadım.

Bisikletli Skyild

Neden iki kez kendini tanıtma ayrıcalığına sahip olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat bir söylentiye göre aniden çok pahalı bisikleti ile ortaya çıktı ve kullanıcıları tırmaladı, böylece yeni bir tanıtım tanıtıldı. Level 71 questi Astral Bikeda onunla tanışabilirsiniz.

Mystic Blade

Hiç dünyevi olaylarla ilgilenmez; gerekli konuları konuştuktan sonra olaylarla ilgilenmeye başlar. Bir gruba üyeydi fakat görünmez olaylardan sonucunda ayrılmak zorunda kaldı. Ayrıldıktan sonra görme yetisini kaybetti ve bazı becerileri kilitlendi fakat hayatta kalma içgüdüleri asla durdurulamaz. Bir organizasyonun tehditlerinden korunmak için kılıç becerileri öğrendi ve geliştirdi. Uzak ülkede kendisini saklayan tecrübeli Warrior.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: