Öncelikle böyle bir yardım hattı açtığınız için teşekkürlerimi sunmak isterim. Öyle zannediyorum ki yazdıklarım yayınlanmayacak. Öyle olmasını isterim. Ben yaklaşık 20 yıllık evliyim. Eşimle tanışarak evlendik. Mutlu bir evliliğim var idi. Eşim 4-5 yıldır internette oyun sitelerinde oyun oynamayı alışkanlık haline getirdi. Neyse vakit geçiriyor iş yerinden dolu desti geliyor rahatlasın diye sesimi çıkarmıyordum. Bazen gelip oynuyor bazen kahveye çıkıyordu. Ama şimdi abartılı bir hale geldi. Yaklaşık 1-2 aydır adeta tutku haline geldi. Oyun oynadığı sitede bayanlarda oyun oynuyormuş daha önce söylemişti. Ben eşimin bu oyunları oynarken özel sohbet köşeleride var sitede. Özel sohbetler ettiğini gördüm. Bir gün yazdıklarını okumak için yanına yaklaştım. Küfür yazıyoruz sen okuma desede ben şiir yazdığını gördüm tabi. O kadının sitede ki başka bir arkadaşının manitası olduğunu söyledi. Beni geçiştirmeye çalışıyor belli ama ben eşimin bana karşı değişen tavırlarından anladım herşeyi. Birde o sitedekiler radyo kurmuşlar. Radyodada yazışıyorlar gecenin bir vaktine kadar. Hiç msn nedir bilmeyen eşim şimdi msn müptelası oldu çıktı. Onunla işyerindede görüntülü olarak görüşüyor. Yani internet ortamda eşimin bir aşkı var. Ben ona kaç defa sordum varsa söyle benide kendinide üzme diye. İki evladım var onların üzerine yemin etti getir Kuran_ Kerim'e el basayım bir gönül meselem yok diye. Ama tavırları öyle demiyor. Benden yavaş yavaş koptuğunu uzaklaştığını hissediyorum. İma ettiğim zaman tavırları dahada sertleşip sinirli bir hal alıyor. Ya bilgisayarı kapatıp yatıyor. Yada gidip alkol alıp geliyor. Bana yıllardır kendisini anlamadığımı söylüyor. Sitenizde okuduğum soru cevap yada öneriler kısmında demişsiniz her iki tarafta biraz suçludur diye ama ben kendim için bunu söyleyemiyeceğim. Çünkü her türlü fedakarlığı benden bekledi eşim yıllarca. İlde oturuyorduk ilçesine taşındık. İş değiştirdik. Çalışıyorum ve adeta kölesi gibiyim diyebilirim. Sadece onu anlayamamışım ona şaşıyorum. Eşimi seviyorum ve bir kötü kadın yüzünden yuvamın yıkılmasını istemiyorum. Bilseniz yanımda telefonla erkek arkadaşımla görüşüyorum diye telefonla bile görüşüyor mesajlaşıyor sonra kayıtlarını siliyor. Tabi ayrıntı faturası eve gelmiyor görmüyor bu gariban. Her şeyin farkında olup ilerisi için bir düşünceleri varmı öğrenememek beni çok üzüyor. Bana karşı olan tavırları, eleştirileri küçümsercesine olan davranışları kırıyor. Bunlara rağmen ben ona farkettirmeden hoş davranmaya çalışıyorum. Kaç kadın bunu yapabilir bilmiyorum. Eşimi seviyorum benden ayrılıp bir yere de gitmedi gitse görüşse diyeceğim ama olmadı. Yine diyorum yuvamı yıkmak istemiyorum. Namazımı kılıyorum dualar ediyorum şu kadından vazgeçir eşimi diye. Vede bu siteye okunabilecek bir dua varmı diye ararken rastladım internette. Onu nasıl anlayabilirim yada yaklaşımım nasıl olmalı. Herşeyi biliyorum desem nasıl olur? Yada bilmezden gelip canım cicim diye devam etmek mi? Bilemiyorum? Nasıl davranacağımı şaşırdım! Allah şaşırtmasın. Kimseyi doğru yoldan ayırmasın. Bana önerileriniz neler olacak?