Arama


Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009       Mesaj #5
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı




Ozon tedavisinde Major Tedavi uygulaması 20 dk ile 30 dk arasında, minor tedavi uygulaması 30 saniye, ozon sauna ise yarım saat kadar sürmektedir. Tabii ki bütün bu uygulamaların hangisinin yada hangilerinin yapılacağına doktorunuz karar vermektedir. Ve bu sebeple bu süre kişinin rahatsızlığı ile ilgili olarak değişmektedir. Ortalama Ozon tedavi uygulama süresi 30 dakikadır.

Şeker hastalığında ozon terapi nasıl etki gösterir?

Diyabetli hastalarda ozon bozulan doku beslenmesini düzeltir. Ayrıca kanın dokulara ulaştırdığı oksijen miktarı da artar. Bu sayede böbrek gibi hasarlanmış organlar hızla iyileşmeye başlarlar. Ozon terapiden sonra hücrelerde insülin direnci düşer, böylece glukozun vücutta enerji üretiminde kullanılması artar. Bu sayede kan şekeri de düşer, hatta hastalarımızın insülin dozlarını yeniden ayarlarız. Diaybetli hastaların zor iyileşen yaralarında ozon hızla düzelme sağlar. Sadece diyabet değil, dolaşımın aksadığı ve doku beslenmesinin bozulduğu tüm hastalıklarda ozon uygulamaları hastanın genel durumunu hızla düzeltir, bunu hem hasta, hem yakın çevresi kolayca gözlemler.
Kan ozonlaması kaç seans yapılır?

Seans sayıları hastalığın cinsine göre değişmekle beraber genelde 10-14 seans uygularız. Hiç bir hastalığı olmayan kişilerde 10 seans yeterli olabilmekte iken bazı hastalıklarda örneğin hepatit ve kanserde daha uzun süre gerekmektedir.

kaynak
Quo vadis?