Arama


tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
8 Mart 2009       Mesaj #22
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
volkankız adlı kullanıcıdan alıntı

Kırmızı Başlıklı Kız sormuş büyükannesi zannettiği kurda:''Büyükanne senin dişlerin neden bu kadar büyük.''Kurt:''Seni daha iyi yiyebilmek için.''demiş.Kırmızı Başlıklı Kız onun kurt olduğunu anlamış ,kurdun elinden kaçmaya çalışmış.Fakat kurt o içeri girdikten sonra kapıyı iyce kilitemiş,pencereleri sıkıca kapatmıştı.Bir süre sonra onu yakalayıp bodruma kilitlemiş ve ardından''Akşam olunca seni yiyeceğim.''demiş.Kırmızı başlıklı kızın annesi kızını çok merak etmiş.Hemen orman bekçisiniarayıp haber vermiş.Orman bekçisi büyükannenin evine geldiğinde kurdun karnının şiş olduğunu görmüş ve hemen karnını yarmış.İçinden Kırmızı Başlıklı Kızın büyükannesi çıkmış.Büyükanne kendine gelince kızı kurtarmış.

hadi lütfen kendim çeviremiyorum ne olur yardım edin

Bu Kadar Acele Etmeye Gerek Yoktur, Biraz Sabredin.

"red head girl in question seems grandmother set up the big mother of your teeth so much better established dsni to eat red headline said his daughter knew the wolves were in the hands of wolves trying to escape from the wolves, but that was inside the door firmly locked windows tightly closed him after a while Catch and to the basement lock and then in the evening, the food you I said the red head girl mother daughter too have wondered immediately ranger searching for the news gave ranger grandmother's house when the wolf in the stomach is swollen saw and immediately rip was in the red of her grandmother's last gasp grandmother come to life, the the girl was rescued."


Alıntı
volkankız adlı kullanıcıdan alıntı

“Dişlerin neden sivri peki?”
“Seni daha iyi yiyebilmek için,” demiş kurt.


Bunu söyledikten sonra kurt artık daha fazla kendine engel olamamış ve yorganı bir tarafa atarak yataktan fırladığı gibi Kırmızı Başlıklı Kız’ı bir lokmada yutuvermiş. Sonra da karnı doyduğu için keyfi yerine gelmiş ve uykuya dalmış. Ama ne var ki kurt çok kötü horluyormuş. Evin önünden geçen bir avcı onun horultularını duymuş. Büyükanne’ye kötü bir şey mi oldu acaba, diyerek kulübeden içeri girmiş. İçeri girer girmez de orada neler olduğunu hemen anlamış. “Aylardır senin peşindeyim pis yaratık,” diye bağırmış avcı ve kurdun kafasına elindeki baltanın sapıyla vurmuş. Sonra da önce Kırmızı Başlıkıl Kız’ı, sonra da Büyükanne’yi dikkatle kurtun içinden çıkarmış. İkisi de sapasağlammış.

Büyükanne, Kırmızı Başlıklı Kız’ın ona getirdiği çöreği afiyetle yemiş. Kırmızı Başlıkıl Kız büyükannesine bir daha hiçbir kurdun sözüne kanmayacağına dair söz vermiş. Eve dönerken tavşanların saklandıkları yerlerden çıktıklarını görmüş. Tavşan Ormanı yine eskisi gibi tavşanlarla dolu bir orman haline gelmiş.

lütfen bu metni ingilizceye çevirirmisiniz

"Why do the sharp teeth then?"
"To be able to eat better than I," said wolf.

Having said that now more than a wolf himself, and did not stop at the quilt as a throw out of bed as the girl in red yutu were in a bit, then fill up on it instead of the arbitrary and was asleep.
but what was snoring so bad wolf varki the home front
A hunter heard him snore Is that a bad thing has happened to the grandmother would also have entered into the inside of the cabin is not what is going on there immediately understand
"I ** for months after you filthy creatures," he was shouting
hunter and the wolf's head hit the handle of the ax in the hands
After the first girl in the red after the grandmother was removed from the inside of the wolf dikkatla was both safe and sound.



Beğenmediysen Söyleyin Başka Bir Programla Çevirebiliriz.