Arama


cran_S - avatarı
cran_S
Ziyaretçi
21 Mart 2009       Mesaj #5
cran_S - avatarı
Ziyaretçi
Doğu Türkistanda Neler Oluyor

88a

Doğu Türkistan'ın doğal kaynaklarının Çin için ne kadar hayati bir değer taşıdığını görmek için istatistiksel rakamlara kısaca göz atmak yeterlidir. Örneğin 1989 yılının ilk çeyreğinde Doğu Türkistan, Çin'e 7.68 milyon varil ham petrol, 906 ton kömür, 444 ton da işlenmemiş tuz göndermiştir. 1993 yılında ise Doğu Türkistan'da 10.4 milyon varil ham petrol çıkarılmış, ancak karın tamamı Çin hükümetine gitmiştir. Çin, kendi ekonomisi ve vatandaşları için Doğu Türkistan'ın kaynaklarını sömürmekte, Müslüman Türk halkını ise fakirliğe ve açlığa mahkum etmektedir.Doğu Türkistan'da iş sahalarının hemen hepsinin Çinlilerin elinde bulunması nedeniyle, Müslüman halk işsizlik sorunuyla mücadele etmektedir. Buna rağmen hükümet bu bölgelerde çalışmak üzere Çin'in batısından sürekli Çinli transferi yapmaktadır.



Doğu Türkistan'da Çin Zulmü



Asırlar boyu zulmün her her çeşidinin denendiği bir belde Doğu Türkistan. Suçları sadece birer insan, inanan insan olmak olan bu toprağın insanlarının Çin Zulmü'nden kurtulması için yardımcı olacak kimse de yok sanki! Azgın Çin Diktatörleri olmadık işkence ve zulümleri ile Doğu Türkistandaki kardeşlerimizi toptan yok etme planları ile meşgul. Medeni!!!

Dünya ise kulaklarını kapatarak, gözlerinede at gözlüğü takarak bakıyor

bu dünyaya.

Onlar,
yani küfür devletlerinin tavırları normal; ama, biz nasıl bakıyoruz bu mazlum beldeye? Biz onların dertleri ile dertlenip, davalarına sahip çıkıyor muyuz? Zalim Çin'e karşı onların yanında yer alıyor muyuz? Ya da Çin Diktatörleri'ne madalyalar mı takıyoruz?

Kimse yüzünü buruşturmasın! Dünü de kimse unutmasın!



Doğu Türkistan'da Çin Polisi Tarafından bir Uygur Siyasi Tutukluya Yapılan İşkenceden birkaç Görüntü...

Bugün Doğu Türkistan Türkleri inanılmaz baskı ve zulüm altında olup , dini ve milli değerlerini korumak için ölüm - kalım savaşı vermektedirler. Çin hükümeti Doğu Türkistan Türklerini sindirmek ve bağımsızlık mücadelesinden vazgeçmelerini sağlamak için inanılmaz zulüm ve


işkence usüllerine başvurmaktadır.
Dünya'nın belki hiç bir yerinde görülmemiş iskence metodları bugün, Doğu Türkistan halkına karşı yaygın şekilde uygulanmaktadır. Resimlerde bunların canlı ve dehşet verici örneklerini görüyorsunuz.
Görülen, kesilmiş kol ve bacaklar, Doğu Türkistanlı bir kardeşimize aittir.
Çin güvenlik güçleri bu kardeşimizi 4 Şubat 1997 de meydana gelen Gulca ayaklanmasından sonra, bağımsızlık taraftarı faaliyetlere katılmak suçlamasıyla tutuklamış, suçunu itiraf etmesi, başka arkadaş ve safdaşlarının isimlerini bildirmesi için korkunç işkenceye tabi tutmuşlardır.
önce ayaklarını çivilemişler
iskence51dx

taboo20ca


NEREDESİNİZ METE HANLARIM NEREDESİNİZ KÜRŞATLARIM NEREDESİNİZ TONYUKUKLARIM BİLGE KAGANLARIM NEREDESİNİZ NEREDESİNİZ.....YOK MU BU İNSANLIGINDAN NASİBİNİ ALMAMIŞLARA BİR CEVAP.BU İNSANLARIN TEK SUÇU TÜRK VE MÜSLÜMAN OLMAK.HA UNUTMADAN ÇİNLİNİN YEDİĞİ BEBEK UYGURLU BİR TÜRK BEBEĞİ OLABİLİR.ÜLKEMDE EZİLMİŞ PSİKOLOJİ İÇİNDE OLANLARA BU VATANDA ÖZGÜRCE YAŞAYIP ÖZGÜR DEGİLİZ DİYENLERE ŞU SORUYU SORMAK LAZIM.ÇİNDE DOGU TÜRKİSTANDA YAŞAMAK
145b
80c