Alıntı
Montanamax adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaslar bir hafta önce bilgisayarımı anti spyware programı ile tarattım bi kaç virüs buldu bende onları sildim sonrasında harddisklerimi açamaz oldum sadece başlat çalıştır komutuyla açabiliyorum normal açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor

sonra bilgisayara format attım ama d kısmı dolu olduğu için onu biçimlendirmedim şimdi c açılıyor ama d hala bozuk resimdeki hatayı veriyor bunu düzeltmek için ne yapabilirim sorun nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk herkese
bu sorun xp de nadir görülen sorunlardan biri değil çözüm kolay d yi biçimlendirmene gerek yok ama düzeltmek için xp cd sine ihtiyacın var bahsettiğin ntldr dosyasını d ye kopyalaman yeterli bun istersen xp cd sinden ya da hiren boot ile c den direkt d ye kopyalayarak yapabilirsin cd ile yapmak için çalıştır komutuna cmd yazıp commandı açıyorsun cdroma xp cdsini takıyorsun komut satırına copy e:\i386\ntldr d:\ ardından copy e:\i386\ntdetect.com d:\ e senin xp cdsini taktığın cd rom sürücü ismi değişikse onu yazıyorsun. bunun senin problemini çözmesi lazım değilse sorun boot.ini dosyasından kaynaklanıyor olabilir