Arama

E-Mail Sorunları - Tek Mesaj #52

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Mayıs 2009       Mesaj #52
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
halrahcaliskan adlı kullanıcıdan alıntı

Selamlar,
arkadaşlar messengerda gmail hesabımı kullanıyorum. ikinci bi adres olmasını istemediğim için ve hotmail'i sevmediğim için hotmail açmak istemiyorum.. fakat gmail'de mail geldiğinde haberim olmuyor. messenger'a bir şekilde bu adresimi tanıtıp mail geldiğinde bana bildirmesini sağlamanın bi yöntemi var mı acaba?

WLM'nizi açarken Google Talk programı ile de oturum açıp Gmail posta kutunuza gelen iletilerden anında haberdar olabilirsiniz. Ya da Google Toolbar yükleyip ona ilgili düğmeyi ekleyebilirsiniz. Yahut Gmail Notifier yükleyebilirsiniz. Gmail Notifier ile Google Toolbar'ın çakışma ihtimali varmış, o yüzden birini tercih edin.

Yahut Gmail'inizin POP özelliğini etkinleştirerek https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/30327-messenger-plus-la-pop3-e-posta-hesaplarinizi-kontrol-edin.html konusunda anlatılan yöntemlerle hesabınızı Messenger'da MsgPlus! Live'ın özelliği ile POP erişimi üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bu kontrol Gmail'in sağladığı kontroller kadar kaliteli olmayabilir. Lütfen ilgili konunun 3. gönderisini de okuyun. Bu yöntemi kullanmak için Messenger Plus! Live kullanmanız gerektiğini de unutmayın.