Arama


bugrik - avatarı
bugrik
Ziyaretçi
12 Mayıs 2009       Mesaj #2
bugrik - avatarı
Ziyaretçi
Sanalika ve alternatifleri: ChatCity

İnternetin yeni bağımlılığı Sanalika, Türkiye`nin dünyaya armağanı...

Sanalika ve alternatif sanal chat ortamları
Sanalika arkadaş gruplarıyla kafe, cadde, bowling salonu gibi farklı mekanlarda buluşabileceğiniz fevkalade sanal bir dünya. Sanalika’ya katılmak da son derece basit. Oyun butonuna tıkladıktan sonra kısa bir üyelik formunu dolduruyorsunuz. Sonra ister kafede sohbet ediyorsunuz, isterseniz bowling salonunda takılıyorsunuz. Buradan Oyna



Sanalika halihazırda üç farklı dünya ve üç farklı yaş grubu oluşturulmuş. Siteye gelecek olan sponsorlarla büyümeyi hedefliyorlar. Şu an için kahvehane, bowling gibi eğlenceli oyunlar ve mekanlar kullanılabiliyor.. Ayrıca o an sanalikada olan kullanıcılar ile sohbet edebiliyor ve hatta arkadaşlıklar edinebiliyorsunuz. Ama biraz hoyrat davranırsanız güvenlikçiler sizi yaka paça dışarı atıyor. Şaka değil gerçek:Oyun kurallarına aykırı davranışlarınızdan dolayı oyun güvenlik görevlileri tarafından bu dünyadan uzaklaştırıldınız. Davranışlarınızda daha dikkatli olarak diğer dünyalara girebilirsiniz.

Sanalika`yı çok beğenen ya da beğenmeyip benzer bir site arayanlar için www.chatcity.cc sitesini önerebiliriz. Ya da Facebook`ta YoVille`e takılabilirsiniz.

Edit: Sanalika`da son güncellemeyle sanil isimli bir para birimi icad olup, para verenler bu sanil isimli para ile siteden daha yüksek oranda faydalanabiliyor.


Alıntıdır
Son düzenleyen nötrino; 5 Ağustos 2013 13:47 Sebep: Mesaj düzeni!