Arama


KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
16 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Jüpiter'in Etkileri - Koç;
Bir gün eninde sonunda lider odur, şu veya bu meselede insan­ları peşinize takabilirsiniz. Seya­hat etmeyi, ufkunuzu, zihninizi ge­liştirmeyi çok seviyorsunuz. Ken­dine aşırı güvenen, cesur, sporla­rı seven birisiniz. Hırslısınız. Ama bir kere başarı ulaşabileceğiniz yere kadar yaklaşınca, hemen he­definizi değiştiriyor, başka bir şe­yin peşine düşüyorsunuz. Sizin için önemli olan başarıyor olabil­mek. Bir işi başaracağınıza kesin kanaatiniz geldi mi o iş gözünüz­de büyüsünü kaybediyor. İki gö­revde birden çalışmak yada aynı anda iki mesleğin sahibi olmak si­zin için mümkün.

Jüpiter'in Koç burcunda olması, cömert ve müs­rif bir insan olmanızı kolaylaştırı­yor. Zaten bu özelliğinizdir, sizi çekici kılan. Konuşup anlaşması kolay bir insansınız. Cömert, dü­rüst, idealist, felsefeye yatkınsı­nız. Pek çok nüfuzlu dostlarınız ve samimi hayranlarınız var. Genel­likle saygı gören birisiniz, her işi­nizde de şanslısınız. Zihinsel güç­lerinizi yükselen yada size seya­hat yolunu açan her şeyi çekici buluyorsunuz. Felsefeye ve ilkel dinlerin geleneklerine merakınız var.

Edebiyat ve bilimden de hoş­lanıyorsunuz. Hırslı, iyimser, ileri­ci, mantıklı, en sorumlu görevleri yapabilen birisiniz ve Özellikle de askeri görevlerde başarılı olmaya yatkınsınız. Çünkü o alanda yetki kullanabiliyor, saygınlık kazanabi­liyorsunuz.

Jüpiter eğer su ve toprak büro­larındaki gezegenlerden ters aspektler almıyorsa, sigorta, yatı­rım ve spekülasyon işlerinde şanslısınız. Çocuklardan, genç in­sanlardan, din aracılığıyla tanıdık­larınızdan, hukuk, seyahat ve ihra­cat işlerinden yana da şansınız var. Başarılarınızın tümü sizin ken­di çaba ve niteliklerinizin ürünü... Evliliğiniz, ev koşullarınız ve sos­yal pozisyonunuz da öyle...
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi
Gerçekçi ol imkansızı iste...