Arama

Jüpiter'in Etkileri - Koç

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 7.295 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
16 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Jüpiter'in Etkileri - Koç;
Bir gün eninde sonunda lider odur, şu veya bu meselede insan­ları peşinize takabilirsiniz. Seya­hat etmeyi, ufkunuzu, zihninizi ge­liştirmeyi çok seviyorsunuz. Ken­dine aşırı güvenen, cesur, sporla­rı seven birisiniz. Hırslısınız. Ama bir kere başarı ulaşabileceğiniz yere kadar yaklaşınca, hemen he­definizi değiştiriyor, başka bir şe­yin peşine düşüyorsunuz. Sizin için önemli olan başarıyor olabil­mek. Bir işi başaracağınıza kesin kanaatiniz geldi mi o iş gözünüz­de büyüsünü kaybediyor. İki gö­revde birden çalışmak yada aynı anda iki mesleğin sahibi olmak si­zin için mümkün.
Sponsorlu Bağlantılar

Jüpiter'in Koç burcunda olması, cömert ve müs­rif bir insan olmanızı kolaylaştırı­yor. Zaten bu özelliğinizdir, sizi çekici kılan. Konuşup anlaşması kolay bir insansınız. Cömert, dü­rüst, idealist, felsefeye yatkınsı­nız. Pek çok nüfuzlu dostlarınız ve samimi hayranlarınız var. Genel­likle saygı gören birisiniz, her işi­nizde de şanslısınız. Zihinsel güç­lerinizi yükselen yada size seya­hat yolunu açan her şeyi çekici buluyorsunuz. Felsefeye ve ilkel dinlerin geleneklerine merakınız var.

Edebiyat ve bilimden de hoş­lanıyorsunuz. Hırslı, iyimser, ileri­ci, mantıklı, en sorumlu görevleri yapabilen birisiniz ve Özellikle de askeri görevlerde başarılı olmaya yatkınsınız. Çünkü o alanda yetki kullanabiliyor, saygınlık kazanabi­liyorsunuz.

Jüpiter eğer su ve toprak büro­larındaki gezegenlerden ters aspektler almıyorsa, sigorta, yatı­rım ve spekülasyon işlerinde şanslısınız. Çocuklardan, genç in­sanlardan, din aracılığıyla tanıdık­larınızdan, hukuk, seyahat ve ihra­cat işlerinden yana da şansınız var. Başarılarınızın tümü sizin ken­di çaba ve niteliklerinizin ürünü... Evliliğiniz, ev koşullarınız ve sos­yal pozisyonunuz da öyle...
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...
_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #2
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
JÜPİTER KOÇ BURCUNDA

Sponsorlu Bağlantılar
Jüpiter Koç burcunda doğanlar açık fikirli ve iddiacıdırlar. Pervasız bir davranış sergileyebilirler. Özgürlük aşkı onlar için çok önemlidir. Eğer arkadaşlarına ve dostlarına karşı düşüncesizce davranırlarsa bu istekleri kontrol edilmelidir. Başarılarını övmekten kendilerini alamazlar.
Seyahat etmeyi, spor yapmayı ve yarışmayı çok severler. Yaşamları boyunca kendilerini geliştirmeye gayret ederler. Bu konuma sahip çocukları dengelemek için biraz kontrol ve disiplin gerekebilir. Aksi halde onların aşırı dışa dönüklüğü, büyüdüklerinde zorbalığa veya şımarıklığa yol açabilir.
Son düzenleyen _Yağmur_; 8 Şubat 2013 14:45 Sebep: aktif linkler

Benzer Konular

16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar