Arama


KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
18 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Uranüs'ün Etkileri - Koç;
İstemeyerek de olsa hareket­leriniz de, genelde kırıcı biri olma­lısınız. Başkalarıyla ilişkilerinizde dobracı, kaba, diplomasiye önem vermeyen, kırıcı biri olabiliyorsu­nuz. Sanki her şeyi siz biliyorsu­nuz. Başkalarının budalaca, aksak çoğunlukta da yanlış çıkan teorilerine hiç sabrınız yok. Kendini­zi sık sık ateşli tartışmalara katıl­mış buluyorsunuz ve bu size arka­daş kaybettiriyor.

Küçük çocuklara, hayatın saç­ma bâtıl inançları ve efsaneleri ile yüz yüze gelmeden önce neler öğretmek gerektiği, konusunda bir takım soğuk, bilimsel fikirleriniz var. Sanki en iyi çocuk yetiştiricisi sizsiniz. Çocuklara, gelenek ve din telkin edilmesini sevmiyorsu­nuz. Size göre çocuk zamanla ken­di tecrübelerini kendisi yapsın.

Orijinal ve akıllısınız, iş ha­yatı ve mali konularda da uygula­malı bilgiler edinirseniz, siz tek ki­şilik yenilmez bir ekip olabilirsi­niz. Atak, içgüdüsel hareket eden, güçlü bir insansınız ve kendinizin haklı olduğundan da çok eminsi­niz. İçiniz hevesle, entellektüel enerjiyle ve baskıya alınmış fizik­sel faaliyetlerin potansiyeliyle do­lup taşıyor.

Sizin özgürlük ve bağımsızlık sevginizi hiçbir şey değiştiremez. Hareket.etmeyi, seyahat etmeyi, evden eve taşınmayı seviyorsu­nuz, belki elektronik ya da sıvı tek­nolojisiyle ilgili yepyeni fikirler ge­liştirmek, uzay çağında yeni ve orijinal bir yöntem bulmak istiyor­sunuz.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi
Gerçekçi ol imkansızı iste...