Arama

Uranüs'ün Etkileri - Koç

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 6.092 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
18 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Uranüs'ün Etkileri - Koç;
İstemeyerek de olsa hareket­leriniz de, genelde kırıcı biri olma­lısınız. Başkalarıyla ilişkilerinizde dobracı, kaba, diplomasiye önem vermeyen, kırıcı biri olabiliyorsu­nuz. Sanki her şeyi siz biliyorsu­nuz. Başkalarının budalaca, aksak çoğunlukta da yanlış çıkan teorilerine hiç sabrınız yok. Kendini­zi sık sık ateşli tartışmalara katıl­mış buluyorsunuz ve bu size arka­daş kaybettiriyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Küçük çocuklara, hayatın saç­ma bâtıl inançları ve efsaneleri ile yüz yüze gelmeden önce neler öğretmek gerektiği, konusunda bir takım soğuk, bilimsel fikirleriniz var. Sanki en iyi çocuk yetiştiricisi sizsiniz. Çocuklara, gelenek ve din telkin edilmesini sevmiyorsu­nuz. Size göre çocuk zamanla ken­di tecrübelerini kendisi yapsın.

Orijinal ve akıllısınız, iş ha­yatı ve mali konularda da uygula­malı bilgiler edinirseniz, siz tek ki­şilik yenilmez bir ekip olabilirsi­niz. Atak, içgüdüsel hareket eden, güçlü bir insansınız ve kendinizin haklı olduğundan da çok eminsi­niz. İçiniz hevesle, entellektüel enerjiyle ve baskıya alınmış fizik­sel faaliyetlerin potansiyeliyle do­lup taşıyor.

Sizin özgürlük ve bağımsızlık sevginizi hiçbir şey değiştiremez. Hareket.etmeyi, seyahat etmeyi, evden eve taşınmayı seviyorsu­nuz, belki elektronik ya da sıvı tek­nolojisiyle ilgili yepyeni fikirler ge­liştirmek, uzay çağında yeni ve orijinal bir yöntem bulmak istiyor­sunuz.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...
_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #2
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
İnsanoğlu zor bir sınav vereceği önemli bir döneme giriyor. Çok sevgili okuyucularım, hava sıcaklığının fazlası ile artacağı Koç burcu ve Uranüs’ün birleşimi ile birlikte belli bölgelerde inanılmaz sıcaklık artışlarının gerçekleşeceği, belli bölgelerde şiddetli tayfun ve yağmurların olacağı bir döneme giriyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

uranuswidec

Uranüs gezegeni 2003 yılı Mart ayından itibaren ilerlediği Balık burcundan bu ay sonu ayrılarak, yaklaşık 9 yıl boyunca etkisini yoğun bir şekilde göstereceği, baharın başlangıç burcu Koç burcunda olacak. Uranüs astrolojide asiliği ile geleneksel bakış açılarını yıkması ve yaptığı devrimler ile, hatta hareketlerinin keskinliği, sivriliği ve hakkında yapılan yorumların anlaşılırlığı, netliği sebebi ile en güçlü gezegenlerden biridir.
Kendisinin bulunması döneminde bile, 1789 Fransız devrimi ile birlikte her Uranüs burç değişiminde hayatlarımızda, burcumuz, yükselen burcumuz ve doğum horoskopumuza göre farklı alanlarında ani ve özel bir değişimin olduğu görünmektedir. Batı Astrolojisinde hermafrodit etkisi ile hem dişil hem eril etkiler gösteren Uranüs, bulunduğu burç grubu ile birlikte büyük ama çok büyük devrimsel nitelikli değişimlere sebebiyet verir ve bu değişimler herhangi bir Satürn transiti veya Plüton transitinin yarattığı etki gibi etkilerin çok ötesinde hızlı , yıkıcı ve ani olur.
Uranüs’ün Koç burcundaki hareketi tüm burçlarda önemli etkilere sebebiyet verirken, daha ziyade öncü burçlar dediğimiz Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç burçlarının hayatlarında olumlu veya çok dramatik değişimlere sebebiyet verecek. Doğduğunuz andaki doğum horoskopunuzun etkileri, doğum horoskopunuzdaki Uranüs’ün konumu, bu etkilerin olumlu mu veya çok dramatik bir şekilde olumsuz mu olduğunu gösterir. Çünkü Uranüs için olumlu veya olumsuz kelimelerini kullanamazsınız. Mars ile gökyüzünde zorlayıcı bir pozisyonda, yangın, volkan patlaması gibi etkilere sebebiyet verirken, Venüs ile olumlu bir pozisyonda hamile kalmakta zorlanan bir hanımı ikiz çocuğunu müjdeleyebilir. Yalnızca Uranüs’ün gökyüzü, hava, hava şartları ve tabiat olayları ile ilgisi de göz ardı edilmemelidir

Benzer Konular

18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
18 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar