Arama

Yay Burcu Kadını - Tek Mesaj #4

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Yay kadınını seviyorsanız;

Aktif, gayet etkileyici, bilgili, felsefik, maceraya açık ve dürtüsel bu kadınla birlikte olmak, çok renklilik demektir. Bu kadar özelliği bir arada bulunduran bir başka burç kadını yok gibidir. Onun için şanslı olduğunuzu biliniz. Siz de pasif davranmayınız, hareketli olunuz.

Keşfetmeyi seven bu özel kadın, kültürlü erkeklerden oldukça hoşlanır.
Onu ne kadar etkilemiş olursanız olun, o yine kendi bildiklerini uygulamak isteyecektir.
Sanıldığının aksine oldukça kimi zaman oldukça inatçı davranabilir.
Onunla olmak istiyorsanız, bilinenin aksine uğraşmanız gerekir. Çünkü her defasında bir yanıyla sizi zorlayacaktır.

Her gördüğünüzde farklı bir yanını keşfettiğiniz bu kadının içinde bir kız çocuğu vardır. Zaten bütün iş onu farketmenizde yatar. Onu vurdumduymaz sanmayın. Size belli etmese de, etrafındaki olaylardan oldukça etkilenebilir. Güler geçer ama asla unutmaz.

Sizi sürekli sınamaya kalkabilir. Bir dediğiniz diğerini tutmuyorsa hiç çekinmeden sizi bozabilir.
Yüksek eğitim konusunda hassas olan bu kadın, hayat hakkındaki fikirlerini bizzat deneyimde bulunarak, okuyarak, etrafıyla iletişimde bulunarak oluşturur. En az onun kadar popüler olmalı, en az onun kadar bilgili olmalısınız. Cahil birine asla tahammülü yoktur.

O tam bir dünyalıdır. Farklı insanlarla tanışmaktan, konuşmaktan, yazışmaktan ve gezmekten hoşlanır. Hiçbir yerde kendini yabancı gibi hissetmez. Eğer çok tutucu biriyseniz size tavsiyem yol yakınken dönmeniz veya kalıp onun kalbini çalabilmenizdir.
Cesur ve oldukça girişkendir. Size farklı dünyaların kapıları açabilir. Sözleriyle sizi kolayca etkileyebilir.

Özgürlüğünün kısıtlanmasına asla tahammülü yoktur. Çok üstüne giderseniz anında kaybolur.
Sosyal çevresi oldukça geniş Yay kadınının spor, medya, haberleşme, yolculuk, turizm, yurtdışından tanıdığı bir çok insan vardır. Ben gelenekçiyim tutucuyum diyorsanız baştan kaybettiniz demektir.

İnişleri ve çıkışları olan bu kadının içinde zerre kadar kötülük yoktur. Ne istiyorsa onu yapar, ne söylemek istiyorsa söyler.
Baskın ve inatçı olan bazı Yay kadınları ilişkilerinde sorun yaşayabilirler. Dağınık olabilirler. Tutarsız davranabilirler. Böyle biriyle beraberseniz onun bu delişmen hallerini sempatiyle karşılayın. Yok tahammül edemiyorsanız açıkça konuşun ve ilişkiyi bitirin. Fakat sakın ikili oynamayın. Bunun fark ettiği anda sizi kötü bozabilir.

Yeni bir dünya mı keşfetmek istiyorsunuz. O zaman Yay kadını size göredir.
Abartılı konuşmalarını sakinlikle dinleyin. Eğer sizi seviyorsa bunu açıkça dile getirir. Ben sana aşık oldum cümlesini dürüstlükle söyler. Sevmediyse bunu da söylemekten çekinmez.

Derin düşünür, onun için ayrıntılar değil, bütün önemlidir. Eğer siz onun gözden bir bütün olarak etkileyici iseniz, ufak tefek mevzuların üzerinde durmaz.