Arama

Yay Burcu Kadını

Güncelleme: 30 Haziran 2009 Gösterim: 23.863 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay Burcu Kadını (23 Kasım - 22 Aralık)
Yönetici Gezegeni: Jüpiter
Sponsorlu Bağlantılar
Türü: Erkeksi, Pozitif
Grubu: Ateş, değişken
Tıpkı Yay burcunda doğan erkekler gibi bu burcun kadınları da bağımsızlıklarına çok düşkündürler. Kolay kolay evlenmeyi istemezler, kaza eseri erken yaşta evlenirlerse de mutlu olmaları zordur. Zeki, neşeli ve entelektüel oldukları için evlilik yerine dostluğu tercih ettikleri de olur. Ayrıca bu burcun kadınları her zaman mantıktan yana olurlar ve bu yüzden kavga, gürültüden hiç hazzetmezler. Sadece çekici oluşuyla değil, neşesi, şirinliği ve nezaketiyle de toplum içinde aranan bir tiptir yay burcu kadını. Renkli kişiliği ve çok yönlülüğü onun farklı konulara ilgi duymasını sağlar. Evde oturduğunda bile kendisini oyalayacak tonla şey bulabilir. Dostluğa çok önem verirler. Arkadaşları onların her şeyleridir ve onlar için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazlar.

Aşk zamanı
Yay kadını her zaman hayatının değişikliklerle, sürprizlerle ve yeni arkadaşlıklarla dolu olmasını ister. Aşk onun için hayatının merkezinde değildir ve bu yönüyle Zodyak'ın öteki kraliçelerinin birçoğundan ayrılır. Kolay dostluk kurabilen, ayaküstü bir ahbaplıkta bile karşısındakine sıcak elektrik göndermeyi başaran bir kadındır o, her an her ortamda farklı insanlarla tanışabilir. Belki doğru erkeği aramakla zaman kaybetmemesinin sebebi de budur, çünkü nasılsa onunla günün birinde karşılaşacağını biliyordur. En hoşlanmadığı erkek tipi kadınını sahiplenmeye ya da ona hükmetmeye çalışanlardır. Böyle biriyseniz Yay kadınından zaman yitirmeden uzaklasın, çünkü birbirinizi mutlu edemezsiniz. Gençken kelebek gibi çiçekten çiçeğe koşsa da evlendikten sonra eşine son derece bağlı kalacaktır. Çünkü Yay kadınları aşkı değil ama evliliği çok ciddiye alırlar. Ancak gene de uyaralım: Onun hanım hanımcık köşesinde oturup sizi beklemesini ümit etmeyin. Ev işlerinden hoşlanan, dikişle, ütüyle zaman geçirebilecek bir kadın değildir. Evet, sizi çok seviyorsa bunları da yapar ama olabilecek en hızlı biçimde bitirip daha ilgi çekici bulduğu başka uğraşlara koşmayı tercih edecektir.
Aşk onun hayatının merkezinde değildir demiştik. Ama tabii Yay kadını doğru erkeğe rastlayabilirse tutkulu bir âşık haline gelir. Hani çevremizde sıklıkla rastlayıp imrendiğimiz şu "başarıya mahkûm" insanlar vardır ya, işte Yay kadım da onlardan biridir. Bu yüzden âşık olup evlense bile meslek hayatından vazgeçmeyecektir. Bunu talep eden bir erkek hata eder. Tabii bu kadını kaybetmeyi çoktan göze almışsa, o başka!

Yay burcu kadınına âşık bir erkek için notlar...
Bu burcun genel olarak iletişimi temsil ettiğini söylemiş miydik? Yay burcundan çok sayıda gazeteci ve haberci çıkmasının sebeplerinden biri de budur zaten. Yay burcu kadınları da belki bu özelliklerinden dolayı hem çok iyi konuşurlar, hem de, evet, çok şanslısınız, çok iyi dinlerler. Ayrıca eleştiriye kapalı oldukları sanılır ama işin aslı hiç de öyle değildir. Eğer uygun bir lisanla ifade edilirse her türlü eleştiriyi kabullenmeye hazırdırlar. Sadece eleştirirken onun duygularını incitmemeye özel bir gayret sarf etmeniz gerekir. Ayrıca kendisi fazla dürüst ve açık sözlü olduğu için kimi zaman karşısındakini kırabilir ve üstelik ne yazık ki bunu fark etmeyebilir. Buna hazırlıklı olun deriz. Üstelik hatasını kolay kabullenen biri olduğu için de sizin kırgınlığınızı anlayacaktır. Bir de... Sakın ama sakın onun bir aptal sarışın, aptal esmer ya da aptal her neyse olduğunu düşünmeyin. Yay kadınları, minimum eğitim almışlarsa bile sonunda entelektüel tipler olurlar. Üstelik en zorlu entelektüelleri, en kültürlü kişileri bile bu konuda yorabilirler. Hayattaki vazgeçilmez ilkeleri şudur: "Ter akıtmazsan, kazanamazsın." İyimser ve çalışkandırlar, bir konuda yeterince çaba gösterirlerse başarısız olmaları için hiçbir sebep olmadığını düşünürler.

Baştan çıkarmaya dair birkaç not daha...
Yay kadınının karşısında, öyle cicili bicili konuşmalarla, ince zarif kur yapmalarla, kısacası dolaylı yollarla başarılı olamazsınız. Açık sözlü olun, isteğinizi net bir biçimde ifade edin, sonunda bakın bakalım neler olacak... Sportif bir tip olduğunu da belirtelim. Bu yüzden seks onun için romantik bir eylem değil, bir tür oyundur. Onun bu yönünü kışkırtacak biriyseniz başarı şansınız çok yüksek. Şöyle diyelim... Sevişmeden önce yastık savaşı yapabilecek türden enerjik biriyseniz ve yatak odasında espri yapılmaz türünden kurallarınız yoksa, işiniz zor değil.
Ayrıca size birkaç tavsiyede daha bulunalım... Bolluk, neşe ve zenginlik timsali Jüper bu kadının yıldızı. Dolayısıyla o, yemeğe içmeye ve eğlenceye düşkün biri. O yüzden onu bu tür zevklerine hitap ederek de kazanabilirsiniz. Tabii bu kadının ucuz ve bayağı olandan hiç hoşlanmadığını unutmamak şartıyla. Onu en lüks restoranlara götürüp en leziz yemeklerle tanışmasını sağlayabilir ve böylelikle onun için kusursuz bir eğlence kılavuzu olabilirsiniz. Bunun değerini kesinlikle bilecektir.

Ne yapmalı?
Eğlenceli, konuşkan, akıllı, sosyal, sportif, doğaya meraklı, felsefeye ilgi duyan, her konuda fikri olan dürüst erkekleri sever.

Minik ipucu
İlişkinize biraz romantizm katmak için cep telefonuna veya e-posta adresine "Seninle birlikte olmayı çok istiyorum, keşke şimdi, tam şu an yanımda olsan" yazan mesajlar gönderin.

Güzellik ipucu
Siz pratik bir tipsiniz. Ayna karşısında uzun uzun duramazsınız. Bu yüzden size çabuk makyaj önereceğiz. Gündüz için: Açık tonlarda bir farı göz kapağınıza sürün. Daha koyu bir farı da göz çukurunuza uygulayın. İki tonu sınırları belli olmayacak şekilde birbirine yedirin. Gece için: Mat ve açık tonlardaki farı kirpik diplerinizden kaşlarınıza kadar sürün. Göz kapağınızı daha koyu bir renkle gölgelendirin. Kaşlarınızın tam dibine hafifçe çok açık ton far uygulayın. Rimel sürerken: Rimelinizin kalıcı olması için sürmeden önce kirpiklerinizi fırçalayıp bir pamuklu çubuk yardımıyla hafifçe pudralayın. Gün boyu tazeliğini koruduğunu göreceksiniz!

Yay kadınına alınacak armağanlar
Eğer ona bir parfüm almayı düşünüyorsanız Unisex olanları tercih etmelisiniz. Çiçekli kokular ya da egzotik baharatları andıran parfümler tamamen yanlış seçim olur. Ayrıca deodorant özelliği taşıyan türden bir parfüm seçmelisiniz, unutmayın ki bu kadın her günün birkaç saatini spor veya yürüyüş yaparak geçiriyor. Kıyafet armağan edecekseniz, yine geçerli bu söylediğimiz. Sakın dantelli, boncuk işlemeli şeyler düşünmeyin. Raha: ama şık ayakkabılar, spor pantolonlar olabilir. Ama tabii seksi şeyleri sevmediği anlamına gelmez bu söylediklerimiz. Rahat etmesini sağlayacak bir mini etek veya sofistike ve sade hatlı bir siyah elbise onun gardırobunun baş köşesinde yer alabilecek türden parçalar olabilir mesela.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Yay Burcu Kadını
Yay burcu kadını kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönleriyle dikkat çeker. Hassas ve kırılgan bir yapısı vardır. Affedicidir. Zekidir ve kavrama yeteneği kuvvetlidir. Birden fazla konuya ilgi duyabilir ve hepsiyle ilgili bilgi sahibi olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Yay burcu kadınının sıkılgan ve çabuk bıkan bir yapısı vardır. Huzursuzluktan hoşlanmaz ve huzursuzluk olan ortamlarda fazla bulunmaz. Çevresinde enerjik ve neşeli yapısıyla aranan bir dosttur.Dostlarına çok önem verir ve fedakardır.

Yay burcu kadını eğlenceye ve gezmeye meraklıdır. Seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı sever. Maddi anlamda güçlü olmak ister. Para onun için araçtır.Cömert hatta biraz savurgandır.

Karşı cinsle olan ilişkisinde öncelikle arkadaşlığa ve dostluğa önem verir.Özgürlüğüne düşkün olan yay kadını kısıtlanmaktan ve emir almaktan hoşlanmaz.Bu nedenle evlilik ona uzak bir kavram gibi gelmektedir. İlişkisinde kendini kısıtlanmış hissetmezse evlenebilir ve sadık bir partner olur.

Yay burcu kadını ilgiden ve komplimanlardan çok keyif alır. Çoğu zaman arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştıran yay burcu kadını öncelikle karşı tarafta güven ve dostluk arar. Beğendiği insanla sohbet edebilmek ve fikir alışverişinde bulunabilmek onun için çok önemlidir.

Yay burcu kadını evlendiği zaman çok keyifli bir partner olacaktır. Çocuklara düşkündür ve çocuklarıyla dostluğa dayanan bir ilişki kuracaktır.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Yay burcu kadını 23 Kasım-22 Aralık

Bazen utandıracak kadar açık sözlüdürler. Her yerde gerçeği söylemekten çekinmezler. Yalan söylemeyi sevmezler, dürüsttürler. Bağımsız yaşamayı severler. Aile bağları onlar için pek bağlayıcı değildir. Kendisine emredilmesinden hoşlanmaz ama zayıf, yumuşak erkeklere de katlanamazlar. Genelde arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırırlar. Neşeli, kalbi güven dolu, zeki ve mantıklı biridir. Soğuk ve kalpsiz olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü o bir ateş grubu burcu. Özgürlüğü sevmesi ciddi ilişkiler düşünmesini engeller. Bir erkek çocuk gibi olabilir, spor yapmayı, kamp yapmayı sever. Ama erkeksi değildirler. En sert insanları yumuşatacak neşeli bir havası vardır. Karamsar olmak onları hasta eder. Geleneklerin onun için pek bağlayıcılığı yoktur. Ne kadar zarif bir kadın olduğunu düşündüğünüz bir anda bir sakarlık yapabilir. Paraya değer vermezler, savurgandırlar. Dürüstlük onlar için çok önemlidir. Kırıldığı zaman alaycı olabilir. Sadakat, güven ve sevgi onu anlatan üç
kelime olabilir. Tabii özgürlüklerini yaşamasına, nasıl istiyorsa öyle davranmasına müdahale edilmediği sürece. İdealisttirler, belki ilk aşkıyla evlenmek için yıllarca fırsat bekleyebilir. İyi bir ev hanımı sayılmaz ama sabrederseniz ev işlerine katlanmayı öğrendiğini göreceksiniz.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Yay kadınını seviyorsanız;

Aktif, gayet etkileyici, bilgili, felsefik, maceraya açık ve dürtüsel bu kadınla birlikte olmak, çok renklilik demektir. Bu kadar özelliği bir arada bulunduran bir başka burç kadını yok gibidir. Onun için şanslı olduğunuzu biliniz. Siz de pasif davranmayınız, hareketli olunuz.

Keşfetmeyi seven bu özel kadın, kültürlü erkeklerden oldukça hoşlanır.
Onu ne kadar etkilemiş olursanız olun, o yine kendi bildiklerini uygulamak isteyecektir.
Sanıldığının aksine oldukça kimi zaman oldukça inatçı davranabilir.
Onunla olmak istiyorsanız, bilinenin aksine uğraşmanız gerekir. Çünkü her defasında bir yanıyla sizi zorlayacaktır.

Her gördüğünüzde farklı bir yanını keşfettiğiniz bu kadının içinde bir kız çocuğu vardır. Zaten bütün iş onu farketmenizde yatar. Onu vurdumduymaz sanmayın. Size belli etmese de, etrafındaki olaylardan oldukça etkilenebilir. Güler geçer ama asla unutmaz.

Sizi sürekli sınamaya kalkabilir. Bir dediğiniz diğerini tutmuyorsa hiç çekinmeden sizi bozabilir.
Yüksek eğitim konusunda hassas olan bu kadın, hayat hakkındaki fikirlerini bizzat deneyimde bulunarak, okuyarak, etrafıyla iletişimde bulunarak oluşturur. En az onun kadar popüler olmalı, en az onun kadar bilgili olmalısınız. Cahil birine asla tahammülü yoktur.

O tam bir dünyalıdır. Farklı insanlarla tanışmaktan, konuşmaktan, yazışmaktan ve gezmekten hoşlanır. Hiçbir yerde kendini yabancı gibi hissetmez. Eğer çok tutucu biriyseniz size tavsiyem yol yakınken dönmeniz veya kalıp onun kalbini çalabilmenizdir.
Cesur ve oldukça girişkendir. Size farklı dünyaların kapıları açabilir. Sözleriyle sizi kolayca etkileyebilir.

Özgürlüğünün kısıtlanmasına asla tahammülü yoktur. Çok üstüne giderseniz anında kaybolur.
Sosyal çevresi oldukça geniş Yay kadınının spor, medya, haberleşme, yolculuk, turizm, yurtdışından tanıdığı bir çok insan vardır. Ben gelenekçiyim tutucuyum diyorsanız baştan kaybettiniz demektir.

İnişleri ve çıkışları olan bu kadının içinde zerre kadar kötülük yoktur. Ne istiyorsa onu yapar, ne söylemek istiyorsa söyler.
Baskın ve inatçı olan bazı Yay kadınları ilişkilerinde sorun yaşayabilirler. Dağınık olabilirler. Tutarsız davranabilirler. Böyle biriyle beraberseniz onun bu delişmen hallerini sempatiyle karşılayın. Yok tahammül edemiyorsanız açıkça konuşun ve ilişkiyi bitirin. Fakat sakın ikili oynamayın. Bunun fark ettiği anda sizi kötü bozabilir.

Yeni bir dünya mı keşfetmek istiyorsunuz. O zaman Yay kadını size göredir.
Abartılı konuşmalarını sakinlikle dinleyin. Eğer sizi seviyorsa bunu açıkça dile getirir. Ben sana aşık oldum cümlesini dürüstlükle söyler. Sevmediyse bunu da söylemekten çekinmez.

Derin düşünür, onun için ayrıntılar değil, bütün önemlidir. Eğer siz onun gözden bir bütün olarak etkileyici iseniz, ufak tefek mevzuların üzerinde durmaz.



Benzer Konular

24 Aralık 2009 / The Unique Burçlar
28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
29 Ekim 2016 / yaralı Soru-Cevap
18 Şubat 2009 / paygo Soru-Cevap
8 Mart 2013 / bengu_mete Soru-Cevap