Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #3
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç Burcu Temmuz Ayı Yorumu

Parasal Durumunuz

21 Haziran -22 Temmuz arasında burcunuzda ilerlemeye başlayacak Güneş gezegeni, finansal konularda endişelerinizden arınmak ve kendinizi ifade etmek adına istekli olmanız anlamındadır. Emniyet duygunuz yükseldiği için, parasal mevzularda daha dikkatli olabilirsiniz. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz onları korumak ve kollamak adına daha fazla güçlü olmanız gerektiğini hissetmeniz, size yeni kazançlar adına itki gücü sağlayabilir. Aidiyet duygunuz ön plandadır. Değerlerinizi koruma ve kollama güdünüz yüksektir.

18 Temmuz -3 Ağustos tarihleri arasında parasal kazancınızla ilgili konularda etkili olacak Merkür gezegeninin Aslan burcu süreci, hayat standartınızı yükseltmeniz adına istekli olmanız anlamına gelmektedir. Bilirsiniz Yengeçler aslında son derece tutumlu kişilerdir. Geleceklerini düşündükleri için her zaman kenarlarında belli bir miktar para vardır. Zor durumda kaldıklarında, kimseye muhtaç olmamak için başvurdukları bu yöntem, çevrelerindeki diğer insanlara daima örnek olmalarını sağlamıştır. Bu tarihler arasında para konusunda, özgüvenli bir iletişim, yaratıcı ve yetenekli olduğunuz alanlarda girişimler ön planda olabilir. Aslan burcunda ilerleyen Merkür zamanları siz Yengeçlerin içinizdeki kuruntulu durumlardan kurtulmanız, pozitif anlamda düşünmeniz adına etkilidir. Zor günler geçirenleriniz olsa bile, bu enerji altında, bir çıkış yolu bulmak için cesaretli olmanız kolaydır. Yani yıkılmadım ayaktayım mesajına uygun hareket etmeniz kolaydır. Birikimi olmayanlar ise, durumlarını dış dünyada ifade etmek yerine, güçlü durmayı tercih edebilirler. Bu enerji, emeğinizin hakkını alma konusunda sizi destekleyicidir.

Bu tarihler arasında zihinsel anlamda kendi moralinizi yüksek tutma enerjiniz yoğundur. Gücünüzün farkındasınızdır. Sadece yapmanız gereken, yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi açıdan güçlenmektir. Bu durumda yapılması gereken önce kendinize sahip çıkmak, sonrasında sahip olduğunuz değerlerinizi(maddi-manevi)çoğaltmak olmalıdır. Bu çoğaltma kimi zaman risk almaya elverişli ortam yaratsa da, bir Yengeç durması gereken yeri bileceğinden sorun çıkması enderdir. Ailenizdeki büyükleriniz özellikle babanız, bayansanız eşiniz, otorite konumundaki bir yakınınızla maddi konularda görüşmeniz, moraliniz açısından etkili olabilir. Bu süreci olumlu anlamda geçirmenin yolu, sanatsal konular başta olmak üzere, yaratıcılık içeren yeteneklerinizi açığa çıkarmak, yönetilen değil yöneten olmaya çalışmak, maddi anlamda paranızın değerini bilmek, pasif olmak yerine aktif bir tutum içinde olmaktır.

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-3-6-7-8-11-12-13-20-21-24-25-28-29-30-

Zayıf Enerjili Günler :14-15-16-17-26-27

Aşkta En Şanslı Günler :1-2-3-28-29-30

Yeniay :20-21
(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :16-17
(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Alıntı: Kaliteli Hayat