Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları
İş ve Kariyer
21 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş mesleki konularda da etkili bir enerjidir. Her yıl bu tarihlerde tekrarlanan bu durum, yaratıcı yönlerinizi öncü bir biçimde hayata geçirmenizi, uygulamalarda bulunarak bunları ifade etmenizi sağlar. Güvence isteğiniz ön planda olduğu için, yanlış kararlar vermemek için fazlasıyla itina gösterebilirsiniz.
Güneşin duyarlı ışığı sizi aydınlatırken, kim olduğunuzu, nelere sahip olduğunuzu düşünmek gayet kolaydır. Yüreğinizdeki ses, neler yapabileceğini dünyaya göstermelisin der gibidir. Size düşen bu sesi izlemek ve kendinizi göstermektir. Bu dönemde dikkat edeceğiniz en önemli husus, kimsenin etkisi altında kalmamaktır. Bu dönemde insanlar üzerinde farklı bir etkiniz vardır. Sahip olduklarınızı koruma içgüdünüz yoğundur. Bu dönemde eskiyle alakalı veya aşina olduğunuz kişiler vasıtasıyla kendinizi dış dünyada ifade etmeye, girişimde bulunmaya çalışabilirsiniz. Fakat burada ince ve hassas bir çizgi bulunmakta. Yengeç burcu seyirleri genel anlamda kişinin kabuğuna çekilmeyi veya bağımlı olduğu alanlarda faaliyet göstermeyi tercih ettiği zamanlardır. Yani önünüze yeni bir fırsat çıktığında şüpheyle yaklaşabilir veya ne kadar güvendeyim sorusunu sorabilir, büyük oynamaktan korkarak, aynı olgulara sarılarak yaşayabilirsiniz. Oysaki Yengeç burcu süreçlerinde eskinin tecrübelerinden yararlanarak yeniye yer vermek gerekebilir. Biliyorum ki bu süreçte oluşan Mars Satürn enerjisi, parasal konularda sizi zorladığından dolayı oldukça ürkeksiniz.
Hedefleriniz konusunda kimi zaman umutsuz, olanı sürdürmekten veya akışa kendinizi bırakıp bir kurtarıcının ilahi bir yardımla size ulaşmasını bekler gibisiniz. Temkinli hareketin yoğun olduğu bu zamanda, ben yine de girişimlerde bulunmanızı, yeteneklerinizi hayata geçirmek adına kapıları zorlamanızı, ben buradayım diyerek ama az ama öz mutlaka gelebilecek fırsatları değerlendirmenizi öneriyorum. Günümüzde geçinmenin her zaman olduğu gibi zorlaştığı şartlar altında olduğumuza göre, iş hayatında kişisel kaprisler karşısında, işverenlerin tavırları veya iş şartlarınızın güçlülüğü karşısında lütfen yılmayınız. Bunlar her zaman olabilecek yansımalar. Yani sadece bu zamana ait değil.
Mesleki konularda pratik ve hızlı bir şekilde çalışmanız gerektiğini, sorumluluklarınızın farkında olarak düzenlemelerde bulunmanız gerektiğini biliniz. Yaşadığınız ilişkinin veya doğru düzgün bir ilişki yaşayamamanın verdiği sıkıntıların sizi tedirgin etmesine ve sırf bu yüzden hayata karşı direncinizin düşmesine müsaade etmeyiniz. Hangi konuda olursa olsun lütfen gerçekçi düşününüz ve kendiniz adına en iyiyi istemek için mantıklı davranınız.
Alıntı: Kaliteli Hayat