Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #3
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları
Parasal Durumunuz

31 Mayıs – 11 Temmuz tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek, kazanç evinizin yöneticisi Mars gezegeninin seyri hakkında sizlere geçtiğimiz Haziran aylık yorumunuzda bilgi vermiştim. Bu enerji Temmuz ortasına kadar devam edeceğinden önemini yine korumakta. Parasal konularda yapılacak görüşmelerin de göstergesidir. Sadakatle işlerinizi yapıyor oluşunuz doğal olarak maddi kazançlar elde etmenizde sizi destekleyicidir. Elinizdeki parayı sınırlı bir şekilde kullanmanız gerektiğini bu enerji sayesinde anlamanız kolaydır. Söz gelimi paranızı giderlerinize göre düzenler ve ödemelerinizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde belli bir rahatlama oluşacağı için, uzun zamandan sonra gelen bu ferahlıkta dengenizi kaybetmemek için, belli bir sistem içinde hareket etmeniz faydalıdır. Yani beş duyunuzun sizi esir almasına izin vermemiş olursunuz. Ödemeniz gerekenleri en başta, ardından ihtiyaçlarınızı daha sonra da kalıyorsa birkaç kuruş kenarınızda bulundurmanız faydalıdır.

Pozitif Enerjili Günler :1-2-3-11-12-13-16-17-20-21-28-29-30

Zayıf Enerjili Günler :4-5-18-19-24-25

Aşkta En Şanslı Günler :20-21

Yeniay :11-12-13
(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :24-25
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Alıntı: Kaliteli Hayat