Arama


BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009       Mesaj #2
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Lepaune adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar...

Biliyorum bunun hakkında cok konu acılmıstır ama aramada tam olarak bişe bulamadım forumda.Pc'de bir cok driver yuklu degil ve pc markasi dandık bi marka oldugundan dolayi sitesinin suruculer kısmı bile calısmıyor Msn Sad Ben Pc deki kartlarin isimlerini bile bilmiyorum ve hepsini guncellemek istiyorum performans kazanmak için...Bunun için elinizde bir program veya benzeri bişe varmı ? Ama bütün herşeyi guncellemek istiyorum ship set iguncelleyince bile performans artısı oluyor cunku.

Belki Yardimci olur diye veriyim pc markam AİDATA..Model İse ASM-P38 sadece kasa almıstım ama sitesinde bile yok Msn Sad

Şimdiden Teşekkurler.


Aidata'nın resmi sitesinde kasa modeli girerek driver'larınızı bulamazsınız malesef. Aidata sürücü indirme kısmındaki Ana başlıklar, Anakartlar, TV Kartları, Ethernet Kartlar vb. şekildedir.

Siz driver'larınızı şu şekilde bulacaksınız:
Kasa içine bakarak manuel bir şekilde öğrenmeyi bilmiyor iseniz,
Everest Ultimate Edition 4.60.1540 Beta < bu programı indirip bilgisayarınıza kurunuz.

Programı kurduktan sonra açtığınızda ekranda bilgisayarınızın parçaları hakkında bilgiler göreceksiniz. Anakart, Ekran Kartı, Ses Kartı vb. Sizin bakmanız gereken yer Anakart kısımı.

Programdaki kısımda gösterilen sizin anakartınızın marka ve modeli. Oradaki marka ve modele göre driver'ınızı indireceksiniz.

Anakart marka ve modelinizi öğrendikten sonra buraya giriniz: Aidata Driver(Sürücüler) Açılan pencerede Anakart kısmına tıklayacaksınız.

Örneğin: Diyelim ki anakartınız Asus, Anakart menüsüne tıkladığınızda Liste halinde anakart markaları çıkacak. Asus'a tıkladığınızda modeller çıkacak Everest programında baktığınız marka modelide burada bu şekilde bulacaksınız. Anakart marka modele göre girdiğinizde karşınıza, elinizde bulunan bilgisayarın, Tüm sürücüleri çıkacaktır, tek tek indirip kurduktan sonra işiniz görülmüş olacaktır.

Saygılar,
MsXTeam