Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ağustos 2009       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları
İş ve Kariyer

6 Ağustos tarihinde Kova burcunda oluşacak Ay Tutulması(Güneş ve Ay birbiriyle 180 derece açı yapmakta) çalışma evinizin karşıtında yer alan Kova burcunda meydana geleceğinden doğal olarak sizleri yakından ilgilendirmektedir. Tutulmalar genelde değişimlerin joker kartı gibidirler. Ay tutulması duygular yönünde etkiliyken Güneş Tutulması bilincin uyanışı gibidir. Bu Tutulma sizlerin geçmişle alakalı tüm alışkanlıklarınızı, yaşanmışlıkları ve bugün içinde bulunduğunuz durumu objektif olarak ele alarak gözden geçirmeniz gerektiğinin işaretidir. Çalışma evinizdeki Güneşin seyri de bu anlamda son derece önemlidir. Bu iki gezegenin karşıtlığı sahnede yer almaya gönüllü olmanız anlamındadır.

Burada ifade edilen, ne olursa olsun hayatınızla ilgili konularda duygusal davranmamanız, objektif olmanız, sorunları es geçmemeniz, harekete geçmek için başkalarını beklememeniz anlamındadır. Yükselen egonun, bilinçaltındaki geçmiş yaşanılanlarla mücadele giriştiği, kutuplaştığı bu süreçte onaylanma ihtiyacınızı takıntı haline getirmemeniz lazımdır. Eğer doğru bir yolda iseniz çalışmalarınızı aynen sürdürmeli, lakin pasif bir yaşam sürüyorsanız ajitasyon yapmadan hayatınızı garanti altına almanız gerekmektedir. Çalışma hayatının gündelik temposu içinde diğerlerinin çocuksu nitelikleriyle ilişki kurmanız, hevesli, özgüvenli bir şekilde çalışmanız gayet yararlıdır. Duygusallık, aşırı duyarlılık sizler için gelişimin önünü kapayan en yüksek duvardır. Bunu aşabilmek, şu anki sıkıntılarınızdan kurtulmaktan daha zordur. Çünkü o duvarı aşabilmek için iki misli güce ihtiyacınız var demektir.

Benim tavsiyem, akıntıya uyarak, kendinize ortaya koymadan yaşamaya çalışmamanız, bir kenarda başka insanların performanslarını incelemek zorunda kalmamanızdır. Yaşamı yaşamaya değil, gözlemlemeye alıştığınız için, doğal olarak uygulamada zorluk çekmeniz veya çekeceğinizi düşünmeniz normaldir. Oysaki bu tutulma sizin kendi derinliklerinizde bulunan gizli güçlerinizi, sıradışı özelliklerinizi, orijinal yönlerinizi ortaya çıkarmanız adına sizi aydınlatıcıdır. Bunları ön plana getirmeye gönüllü olmadığınız zaman, büyümeniz mümkün olmadığı gibi, başkalarının iki dudağı arasında yaşamaya mecbursunuz demektir. Tercih sizin.



Alıntı