Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ağustos 2009       Mesaj #5
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları

Parasal Durumunuz

12 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars gezegeni, maddi kazanımlarınızla ilgili konularda kararsızlık, başkalarının duymak istediklerini söylemek zorunda kalmak, sabırsızlık, kimi zaman iki yönlü hareket etmek anlamındadır. Maddi konularda iç güvenliğiniz ve yuvanızla alakalı yaşam alanında ilerleyecek Mars, mantığa uygun çözümler yaratmanın gerekli olduğunu göstermektedir. Zaten Merkürün dispozitörlüğünde ilerleyen Mars, maddi mevzularda akılı hareket etmenin mümkün olabileceğinin göstergesidir. Bu dönemde iş ortaklarınız veya başka kişilerle anlaşmaya gönüllü olmak, karşılıklı ilişkileri güçlendirmek son derece önemlidir. Merkürün güçlü olduğu başak burcunda ilerleyişiyle bunu gerçekleştirmek kolaydır. İletişim, zeka, pratik hareket etmek, güçlü diyaloglarda bulunmak kazanç konularındaki ikilemlerin çözülmesinde etkili olabilir. Fakat şu olasılığı unutmayalım. Yuva alanında burcunuzla zorlu bir görünüm oluşturan Mars sözel açıdan en azından 25 Ağustos tarihine kadar dikkatli konuşmanız ve hareket etmenizin son derece önemli olduğunu, savurgan davranmamanız gerektiğinin işaretidir. Başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda ben sizleri çok daha iyi durumda görüyorum. Yani kendi kazancınız konusunda gerilim ve ürkeklik içinde olan siz, başkalarının aracılığı ve desteği sayesinde rahat edebilirsiniz. Bu destek hobilerinizi değerlendiren veya yetenekli olduğunuz konularda sizi teşvik eden veyahut maddi sıkıntılarınızda yanınızda olup size güç veren sevgili, aile, evladınız, yakın arkadaşınız olabilir.

Pozitif Enerjili Günler :2-3-4-8-9-12-13-17-18-25-26-30-31

Zayıf Enerjili Günler :1-14-15-16-21-2227-28-29

Aşkta En Şanslı Günler :17-18

Yeniay :7-8-9
Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :21-22
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı