merhaba
yıllarca Can DÜNDARın yazısındaki gibi hissettim kendimi çevremdekilerden normal insanlardan farklı bir acayip.aklımdaki düşüncelerimdekini kağda yada söze dökemmekti benim sıkıntım birkeresinde öğretmenlerimden birisi kitap etiketine kendi ismimdeki harflerden "a" harfini unutmuş olduğumu gördü alay etti.orta okul yıllarında derste öğretmen okuma yaptımasın diye dua ederdim çünki kelimeleri yanlış okuduğum için sınıf güler dalga geçerdi bu dönemde kekemelik başladı .bunun gibi "d"ile"b"karıştırmalar okurken kelime atlamalar "ve" yazdım diye "ev" yazmalar "ne " yi "en" olarak yazmak ve kelimenin son harfini unutmak gibi şeyler yüzünden okul hayatım hep kendimi eksik hissederek geçti şu anda 38 yaşındayım ve eskisi kadar olmasada bu sorunları yaşıyoru özellikle rakamların yerlerini değiştirdiğim için problemde yaşıyorum işimde 4567 yazmam gerekirken 4576 yazıyor ve yanlış sonuçlar çıkartıyorum . benim sormak istediğim ben disleksimiyim ve bunun tanısı nasıl konuyor .ben kendimi bu sorunum yüzünden daha dikkatli olmaya çalıştım.bu konuda ne yapa bilirim.