Arama

Yengeç Burcu ve Aşk - Tek Mesaj #4

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç Burcu Eylül Ayı Yorumu

Aşk ve İlişkiler

25 Ağustos-16 Ekim tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars gezegeninin seyri, aşk konusunda hayallerinizin güçlenmesini ve yaratıcı bir şekilde düşünmenizi sağlar. İlgi duyduğunuz güzelliklerin veya kendinizce değerli bulduklarınızın peşinden gidebilmeniz anlamına gelen bu enerjinin en olumsuz yanı istekleriniz konusunda direkt ve açık olmak yerine dolaylı yolları tercih etmenizdir. Söz gelimi ilişkinizde sorunlar varsa, bunları çözmek yerine sanki herşey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Ruh haliniz günü gününe uymayan tarzda olduğundan bazen aranızdaki problemlerin üstünde durabilir, alınganlık, kaprislilik gösterebilir, bazen de tam tersine kendinize eziyet eder, herşeyin düzelmesi adına iyi niyetli bir şekilde konuşmaya çalışırsınız. Mars astrolojik olarak mücadele gücümüzün simgesidir. Fakat burcunuzda ilerlediği zamanlarda bu mücadele ne yazık ki böylesine tutarsız ve dengesiz şekilde hareket etmeye neden olabilir. Şu aralar aşk hayatınızda eğer durgunluk içindeyseniz Eylül ayı, gerek Mars gezegeninin bu seyri gerekse Merkür gezegeninin öncelikle yuvanız sınırları içinde daha sonra da iletişim evinizde yapacağı geri hareket bana göre sizler açısından gayet olumludur. Nedeni, kendinizi gözden geçirmeniz ve daha tutarlı bir aşk yaşamak için bugüne dek yaşadığınız herşeyi ele alarak düzenlemelerde bulunmanızdır. Merkür geri hareketini her zaman onarım süreci olarak gördüğümden, eski yaraların sarılması ve bundan sonra atılacak adımların daha tutarlı olmasını sağlayıcı bir gücü olduğunu bilmenizi isterim.

Siz Yengeçler genelde duygusal konularda oldukça hassassınızdır. Fakat başkalarının hareket ve sözlerinden oldukça etkilenirsiniz. Bir yandan Mars gezegeninin Yengeç burcu seyriyle istekleriniz konusunda açıkça dile getirememek, diğer yandan tüm burçlar için olduğu gibi ilişkiler konusunda sizin için de içe yöneliş anlamına gelen Merkür seyrini göz önüne alırsak, bu hassasiyet iki misli artabilir. Böyle bir durumda yapılacak en doğru davranış, gelişen olayları ve durumunuzu negatif olarak ele almak ve şanssızlık olarak adlandırmak yerine, kendinizdeki eksikleri, ilişkilerinizi mercek altına alarak neler yapılması gerektiğini tespit etmektir. Mars gezegeninin Yengeç burcu seyri 16 Ekime kadar devam edeceği için, Merkürün gölgeli günlerinin bitim tarihi olan 5 Ekimden sonra, biraz daha rahat edeceğiniz için, en azından Eylül ayını belirttiğim noktalara dikkat ederek geçirmeniz halinde kalan 11 günlük süre içinde daha akıllıca ve daha kendinize güvenli bir şekilde hareket etmeniz mümkün olur.

Benim Eylül ayı için size tavsiyem duygularınızın esiri altında yanlış kararlar vermemeniz için, aşk konusunda seçici, isteklerinizin farkında, sorunlarınızın bilincinde, dolambaçlı yollara sapmadan beklentilerinizi ve sorunlarınızı dile getirmenizdir. Karşınıza bu süreçte yeni bir aşk çıkması halinde hemen ani kararlar almamanız, incelemeniz, arkadaşlığınızı sürdürmeniz. Eğer yaşadığınız ilişkide sorunlarınız varsa bunları gerçekçi bir şekilde ele almanız, yeri geldiğinde partnerinizle konuşmanız, kendi kendinize düşünüp kafanızın içinde kurmamanızdır. Bütün bu noktalara dikkat edilmemesi halinde, bu dönemde bilinçaltınızda biriken kızgınlıklarınız iki misli büyüyebilir. Hem kendinizi tedirgin eder hem de karşınızdaki kişiyi rahatsız edebilirsiniz. Ki bu durum duygusal yönden farkında bile olmadan baskı uygulamanız anlamına gelir ki, bunun kimseye en başta size faydası olmaz. Bu dönem eylemlerde bulunma, yeni kararlar alma zamanı değil, bilakis eski kararların gözden geçirilmesi, yapılacakların tespit edilmesi ve kendinizi yanlış veya doğrularınızla birlikte dürüstçe ele alınması vaktidir. Bunun bilincinde olarak Eylül ayına girmenizi tavsiye ediyorum.



Kaynak: Mynet