Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #6
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları

İş ve Kariyer

26 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda ve çalışma eviniz, gündelik temponuzla ilgili konularda etkili olacak Venüs gezegeni, doğası gereği her ne kadar akla hep aşk ilişkilerini getirse de, bir önemli özelliği de, hayatımızın huzurlu ve güven dolu geçmesi için gerekli olan parayı da temsil etmesidir. Şöyle bir düşünürsek, yaşamdan zevk alabilmenin en önemli şartlarından biri de maddi güvencemiz değil midir? işte tam bu noktada bu seyir, yaşamınızı güvenli bir şekilde sürdürebilmek adına şu anki durumunuzu maddi ve manevi anlamda gözden geçirmeniz gerektiğinin işaretidir. Bu süreçte Venüs her ne kadar egonuzun ön planda olacağını gösterse de, eğer başkalarıyla ılımlı şekilde anlaşmaya çalışmadığınız takdirde geri hareket sonrası güçlükler yaşamanız gayet açıktır.

Kendi bildiğiniz gibi yapılmasında ısrarcı olmak, inatçı tavırlar göstermek, durumunuzun farkında olmamak, hayatınızı kimi zaman teslimiyetçi bir tarzda yaşamak, birilerinin ellerine kendinizi teslim etmek, hiçbir çaba sarfetmeden herşeyin lehinize gelişmesini beklemek nasıl yanlışsa, kendinizi kaf dağında görmek de, etrafınızla ilişkinizde otorite kurmak da o denli sakıncalıdır. Oysaki bu dönemde yaratıcılık gücünüz oldukça yüksektir.


Sanatsal konular, ortak çalışmalar, yetenekli olduğunuz konular, sosyal faaliyetleriniz, hizmet ve yardım alanları, insanlarla birebir temasta olacağınız işler açısından da etkili olan bu dönemde etrafınızdaki insanlarla muhakkak surette iyi geçinmeye, aşırı gurur veya hassasiyetten uzak durmaya çalışmanız faydalıdır. İş konusunda yaratıcılığınızı ortaya bazı insanlarla temas halinde olmanız kesinlikle önemlidir.

Bunun için üzerinizdeki rehavetten bir an önce kurtulmalı, hazırlıklarınızı eksiklerini tamamlamaya çalışmalı, müşteri portföyünüzü gözden geçirmelisiniz. Bazen öyle kilit yerlerde öyle insanlar tanıyorsunuzdur ki, fakat bu kişilerle iş konusunda bugüne dek temasınız olmamıştır. Kimi zaman hassasiyetinizden kimi zamansa umursamazlık nedeniyle üzerinde durmamışsınızdır. İşte bu dönemde bu kişilerle olan ilişkinizi de bir daha gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla ilgili konularda da iş ilişkilerinizi düzgün bir seyirde sürdürmeniz gereken bu dönemi belki iletişimsel anlamda yavaş geçiriyor olabilirsiniz veya sürekli bir şeylere dikkat edeceğiniz yolunda algılayarak yanlış değerlendirebilirsiniz. Oysaki bütün bunlar daha ileride fazlasıyla işinize yarayabilir. Böylelikle önünüze engeller çıkmaz, bunlarla uğraşarak vakit kaybetmez, ileri hamlelerde bulunabilirsiniz. Jüpiter Ocak 2010 tarihinde burcunuzda seyrine başladığında ve ayrıca 29 Ekim sonrası Satürn ilişki ve ortaklıkla ilgili yaşam evinizdeki seyrini bitirdiğinde yavaş yavaş hayatınızla ilgili olumlu değişimlerin ilk işaretlerini almaya başlayacaksınız.

O zaman gelin şu önümüzdeki dönemi akıllıca, sakin bir şekilde değerlendirelim. Yaşamınızla ilgili yapılması ve ayıklanması gerekenleri derleyip toparlayalım, analizlerde bulunalım ve gereksiz kişilerle vakit kaybetmek yerine, nasıl yenilikler yapabiliriz bunları tespit ederek Eylül ayını geçirmeye çalışalım. Sarı ışık anlamına gelen bu ayda ne kadar çok kendimizin farkında olursak o kadar başarılı düzenlemelerde bulunmamız kolay olur.


Kaynak: Mynet