Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
*TeoDora* adlı kullanıcıdan alıntı

Hepinizin yazdıkları çok doğru hak veriyorum çoğunuza..
Bence bir insan partnerinde gerçek aşkı tatmışsa,paylaşımları ve zevkleri birbirine uyuyosa,ve her türlü şeyi sınırsız karşısındakine tattırıyosa o ilişki kolay kolay aldatmaya gitmez..Ama yakın çevremdede gördüğüm evlendikten sonra ilişkilerin bozulması,gerek ailesel faktörlerden,gerek birbirlerine olan saygı çerçevesini yitirmekten,gereksede çocuğun verdiği bazı sıkıntılar eşleri biranda başka konumlara götürebiliyo,Buna çok rastladım,çevrem çok geniştir..

Aldatma heriki cinsde yaşanıyo,erkek-kadın farketmez.Ama daha çok erkeğin fıtratında var.Kadın eğer her türü doyuma ulaşıyosa,ve kalbende doyurulyosa,kısaca mutluysa aldatmaya kalkışmaz,Ama erkeğin fıtratı gereği hassastır,gerek ailesel konuda sıkıntılar yaşasın,gerek maddi sıkıntılar yaşasın,kafasını dağıtmak için farklı ortamlara kendilerini atabiliyolar,Bide kötü arkadaşlarında çok etkisi olduğunu düşünüyorum.Yani çok çabuk pes ediyolar,kiminiz bana karşı çıkacaksınızdır.Ama erkeklerin yetiştirilme tarzı gereği sıkıntıya gelemezler,evde bazı iş paylaşımları çoğu erkeğe sıkıntı verebiliyo,çocuk bakımını eşler birlikte üstlenmeli,ama bazı babacıklar bu görevdende sıyrılıyolar.Kötü arkadaş etkiside çok büyük çünkü evli bir erkeğin eşini aldatamaması o erkeğin zayıflığını göstereceği için,sırf arkadaşlarının nazarında erkekliklerini ıspat etmek için aldatıyolar.Bukadar basit şeyler için bile aldatıyolar..Haa kadınlarda artık bozuldu,Daha çok evli kadınlar aldatmakta,Bunu artık biliyoruz ve sayısı arttıkça çok üzücü bir hal alıyo günümüzce..(buarada bazı erkekler bu konunun dışında,ben çevremden gördüklerimi analiz ederek örnek veriyorum)
ŞİMDİLİK BUKADAR.Msn Wink

Sadece etrafındaki insanları göze alarak yorum yaptığın için yazının geneline bir cevabım yok fakat erkeklerin hepsini dahil ederek " erkeklerin fıtratında var" demek sorumluluk isteyen bir cümle. Bu fıtratı neye göre yakıştırıyorsun üstümüze ? Etrafındaki olanlara göre mi ? Ben bu fıtrat üzerine yaratılmamışım. Kötü arkadaşım yok, arkadaşlarımı iyi sececek yaştayım ve beni benden başkası kolay kolay yönlendiremez.Ailem yön vererek bu yaşa getirmiş. Üstümüze yakıştırdığın fıtratı ben şahsen kabul etmiyorum ...