Arama


*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
2 Temmuz 2006       Mesaj #41
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Sadece etrafındaki insanları göze alarak yorum yaptığın için yazının geneline bir cevabım yok fakat erkeklerin hepsini dahil ederek " erkeklerin fıtratında var" demek sorumluluk isteyen bir cümle. Bu fıtratı neye göre yakıştırıyorsun üstümüze ? Etrafındaki olanlara göre mi ? Ben bu fıtrat üzerine yaratılmamışım. Kötü arkadaşım yok, arkadaşlarımı iyi sececek yaştayım ve beni benden başkası kolay kolay yönlendiremez.Ailem yön vererek bu yaşa getirmiş. Üstümüze yakıştırdığın fıtratı ben şahsen kabul etmiyorum ...

Öncelikle bu yazdıklarımı belirttim,bütün erkekler değil,bazı erkekler konunun dışında.Demekki sende bu konunun dışındaki erkeksin..Arkadaşların belli,kişiliğin sağlam,iraden kuvvetli..Her erkek aldatmaz tabii, ben fıtratında var derken; erkeklerin kadına karşı zayıf oldukları için yazdığım bişey..Yoksa herkes için geçerli bişey değil.
Helal olsun iradesine sahip çıkan erkeğe..Msn Wink

Dikkat edersen ben diye yazmışsın.."be yapmam,benim fıtratımda yok" gibi,Sen yapmazsın peki lafım yok..Ama ben burda aldatan erkekler için yazdığım ,yakıştırdığım bi kavram..yanlış anlaşılmasın..

Ayrıca daha bir çok sebebi var aldatmanın..

Evlenmemiş birlikte yaşayan kişilerin aldatmaları,tamamen özgürlüklerinden kaynaklanır.Çünkü aralarında resmiyet yoktur.Bunun dışında birliktelikleri kıskanan kişiler vardır,yani başkasının mutluluğunda gözleri olanlar vardır.Bu güzel birliktelikleri bozmak içinde ellerinden gelen her türlü kelime oyunu ve şeytanlığı yapanlar vardır.Bunları yuva yıkıcı diyede tabir edebiliriz..Msn Grin İşte bu yaratıklar kendileri mutlu olamadıkları gibi başkalarınında mutlu olmasını istemiyolar.Bunun getirisi sevgilisini elinden almaya kadar gidiyo..Benim başıma hiç gelmedi,ama arkadaşım başına geldi,sık sıkda duyarız böyle şeyleri.Mesela çiftler arasında olan bi huzursuzluk esnasında yuva yıkıcılar direk göreve geçip,orda yapacaklarını yapıyolar.Arkadaş çok önemli.Bilhassa iki sevgilinin birlikte görüşecek arkadaşlarını çok iyi seçmeleri lazım,yani ortak arkadaşlarını..Buda aldatmanın ayrı bir boyutu.Kısaca 3. bir şahıs hiç bir şekilde o ilişkinin içinde yer almamalıdır.Çiftler arasında olan biteni bilememlidir.Çiftler tartışmışsa bunları dışardan yakın buldukları birine anlatmamalıdırlar..Baştan sizi dinleyip sonra ilişkinize gölge getirebilirler...3. şahısları ilişkiye şahit tutmamak lazım..buda ayrı bi boyut..
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:27