Arama

Bordo Bereliler - Tek Mesaj #4

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bordo bereli şehit

bütün sehitlerimizi allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun arkadaslar madem bordo bereliler dunyanın en iyi askerleri peki nie pkk olacak leş surusu bitmiyor pkk 2 3 yılda bitecekken niye 25 yıldır bitmiyor benim dusuncem pkk nın bitmesini istemeyen tek kişi tek kurum var oda askeriye yani tsk dır başka kimse değil sebebide rant elde etmek pkk ve benzeri olaylar olmazsa askeriye bu kadar gündemde olmayacak haliyle bunca para ve maddi gücü cebe indirgeyemeyecek akp olacak serefsiz kürt acılımıylada kurt halkını ayaklandırdı sonuc pkk yandasları bundan yararlanıyorkürt kardeslerimizi kandırıyorlar (dtp) ya bi düsünün yüzyıllara dayanan bi tarihimiz var ve iki uc it sürüsü cıkıp bunu yok etmeye calısıyor ya bordo bereliler o kadar egitim alıyorlar ama pkknın karsısına 2 3 ay egitim almıs askerlerimizi cıkarıyorlar yazık onlara be bu savas bu kadar uzatılmaması gerekiyordu bordo berelilerimiz diğer ılkelerin en iyi askerlerini yenerek dunyanın en iyisi oluyorlar ama savası bitiremiyoruz tskin artık kendini toplaması lazım diyeceğim bu işe bordo bereliler bu işi ellerine alsın artık NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE