Arama

Erdem Yener - Tek Mesaj #1

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
27 Eylül 2009       Mesaj #1
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  erdem_yener.JPG
Gösterim: 398
Boyut:  68.8 KB

ERDEM YENER



8 Mayıs 1981 yılında İskenderun’da doğdu. Küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenen sanatçı, müziğin yanı sıra; karikatür, oyunculuk, radyo programcılığı ve dansçılık ile de ilgilenmektedir. Başarılı oyuncu Erdem Yener Güldür Güldür adlı Show programında ki son derece komedi tavırları, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına neden olmuştur.

13 yaşında şarkı yazmaya başlayan Yener, 18 yaşında gitar çalmaya başladı ve Ankara'da +4 isimli bir grup kurdu. 5 yıl boyunca Ankara merkez olmak üzere, bir çok şehirde bar programı ve konserler vererek, gerek cover şarkılar, gerek kendi şarkılarıyla dinleyici ile buluştu.

Erdem Yener, 2003 yılında Istanbul'a yerleşti ve Kedi Müzik'te müzik yapmaya başladı. Bu çatı altında bir çok film müziği, albüm ve jingle projelerinde; söz yazarı, besteci, aranjör, solist ve icracı sıfatıyla görev aldı. Yener, müziğin yanı sıra bir film prodüksiyon şirketinde cast direktörü ve oyuncu koçu olarak çalışmaktadır.

Derlemedir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Baturalp; 25 Ekim 2016 13:51 Sebep: Kirik link temizlendi konu düzeni moderatör ekleri foruma uygun resim eki