merhaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim hatalar arasında sürüklenip gidiyorum kullanmış olduğum msn messenger son sürümdü. Bazı yollar buldum ama bir türlü sorunu çözemedim şöyle bir hata belirtiyor. Bu sorundan sonra komple msn messengeri kaldırmaya çalıştım installer klasöründen. ardından windows live messengerin 8.5 sürümünü indirmeye çalıştım ama olmadı şöyle bir hatayla karşılaştım.. msxlabsda yaptığım aramada sorunumun cevabını buldum. Bazı arkadaşlarda bu tür sorunlarla karşılaşmış çözümü bu programda demişler googleden baktığım kadarıyla. Windows Installer CleanUp Utility bu programla 85ae001d sorunu ortadan kalkıyormuş ilginç olan birşey devamlı kullandığım bir adreste bu hatayı vermiş olmasıydı buda sürümden kaynaklanıyormuş en son sürümde problem varmış sanırım. bu programı indirdim kurmaya kalktığım zamanda şöyle hata alıyorum birçok sayfaya baktım ama 800A0046 sorununa bir türlü çözüm bulamadım. allah rızası için yardım ederseniz sevinirim. Sürüm windows vista buna dikkat etmenizi istiyorum yardımcı olduğunuz takdirde. Ve yeni msn sürümünü yükledim denedim yine aynı hatayı verdi kullanmış olduğum msnye girmiyor ama farklı msnlere giriyor iyice delirdim tekrardan. Tekrar sildim.. Yardımlarınızı bekliyorum.