Arama

Kehanet Nedir? - Tek Mesaj #6

nötrino
Yasaklı
21 Aralık 2009       Mesaj #6
Yasaklı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

KEHANET NEDİR?

Hepiniz bi düşünsenize geleceği gördüğünüzü sizce güzel olur muydu?
HAYIR
Her anı her zaman diliminde yaşamak güzeldir bir yandan kehanetle ilgili yazıları okurken keşke bende o insanlardan olabilsem diyorum ama sonra kendi dünyamda ufak bi gezintiye çıknca hayatın böyle çok daha eğlenceli olduğunu seziyorum.
KEHANET NEDİR Kİ belkide aramızda geleceği görebilen insanlar var belki de onlara çok yakınız ne dersiniz şöyle bir aklınızdan geçirin bakalım etrafınızda tuhaf insanlar var mı?doğrusu herkezin kendine göre farklılıkları vardır ama fark edilicek kadar farklı insanlar milyonda 1 tane olur onlarında bize denk geleceğini sanmam bence yinede siz bi söylediklerimi şöyle bir aklınızdan geçirseniz iyi olur.bunları yazdım ama inanın sizlerinkindende sade bir yaşam tarzım var.

Allah'ın, geleceği bilme yeteneğini insanlara vermemesinde mutlaka bir hikmet vardır eğer isteseydi bildirirdi.Geleceği bilerek yaşamak çok zor olurdu,özellikle bir noktadan sonra hayat çekilmez hale gelir ve kaos yaşanırdı.Ayrıca dünyanın neresinde olursa olsun gerçek anlamda geleceği görebilen ya da görüyorum diyen insanların bulunduğunu sanmıyorumdur;Çünkü Allah bildirmediği sürece ,geleceği kimse bilemez;tahmin bile edemez.içe doğma,sezgi, altıncı his gibi durumlar olabilir; ama bu gibi durumları geleceği görme diye niteleyenler vardır ve sonrada adına kehanet deyip kendilerini kahin sınıfına koyuyorlar.Bu durumlar geçicidir; Ama geleceği görmek çok daha ayrı ve ciddi bir olaydır kimseninde geleceği görmesi mümkün değildir.Geleceği görmenin diğer bir adı da gaybı bilmektir ve gaybı da Allah'tan başka kimse bilemez.