Fenerbahçeli Özer Hurmacı, bu sezon takım olarak formda olduklarını ifade ederek, "üç kupaya da talibiz" dedi.
"Her şey iyi gidiyor, performansım daha da yükselecektir. Şu an antrenmanlarda daha çok çalışıp, diğer maçlarda forma şansı bekliyorum. Kısa vadede bakacak olursak yavaş yavaş artık maç oynamam gerektiğini düşünüyorum. Kondisyonumu almam gerektiğini düşünüyorum. "Steaua Bükreş maçında 70 dakika oynadım. Bu benim açımdan iyi oldu. Uzun vadeli düşünürsek de zaten Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada bu takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Onun için de her zaman iyi olmak istiyorum. Daha çok çalışmak gerektiğini biliyorum."
Fenerbahçe'nin Alman kökenli genç futbolcusu Özer Hurmacı, A Milli Takım'da forma giymenin hayalini kurduğunu belirterek, "Fenerbahçe forması altında 5-6 maç üst üste oynarsam o zaman A Milli Takım'ın kapısının açılacağına inanıyorum" dedi. Fenerbahçe Gazetesi 72. sayısında Özer Hurmacı röportajına yer verdi. Soru-cevap şeklindeki röportajın tamamı şöyle:
"Özer Hurmacı'yı Özer Hurmacı yapan Aykut hocadır "
"Ben hücuma dönük bir orta saha oyuncusuyum"
Son haftalardaki çıkışını Altay'a attığı 2 golle süsleyen Fenerbahçe'nin genç yıldızı Özer Hurmacı, Kadıköy'de farklı bir sıkıntı yaşıyor.