Arama

Özer Hurmacı

Güncelleme: 24 Kasım 2014 Gösterim: 8.946 Cevap: 3
_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
12 Kasım 2009       Mesaj #1
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
ÖZER HURMACI
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

  • Tam adı: Özer Hurmacı
  • Doğum tarihi: 20 Kasım 1986 (22 yaşında)
  • Doğum yeri: Kassel, Almanya
  • Boyu: 1.74 m
  • Kilosu: 70 kg
  • Mevkii: Orta Saha
  • Kulüp Bilgileri:
    • Bulunduğu kulüp: Fenerbahçe
    • Numarası: 20
  • Altyapı Kariyeri:
    • 2004-2005 Ankaraspor
  • Profesyonel Kariyeri
    • 2005-2006 Keçiörengücü (kiralık)
    • 2006-2009 Ankaraspor
    • 2009-Fenerbahçe Milli Takım Kariyeri
    • 2005-Türkiye U-20
    • 2006-2008-Türkiye U-21

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik dayısıdır. 2007-2008 sezonu ortasında, Galatasaray'la sezon sonu için anlaşmış ancak daha sonra Galatasaray'ın, sözleşme şartlarını yerine getirmemesi üzerine protokolü iptal edilmişti.

Ankaraspor A.Ş.
2004-2005 sezonunda Ankaraspor Altyapısın da mücadele etmiştir. PAF Liginde 24 maçta 5 gol atmıştır. Ertesi sezon kiralık olarak gönderilmiş bir sezon sonra Ankaraspor'a geri dönmüştür. Ankaraspor formasıyla 3 sezon Turkcell Süper Lig'te mücadele vermiş 97 maçta 8 gol atmıştır.

Keçiörengücü
2005-2006 sezonunda Ankaraspor'dan kiralanmıştır. Bir sezon Keçiörengücü'nde oynayan futbolcu diğer sezon Ankaraspor'a geri dönmüştür. Keçiörengücü'nde 29 maç oynamış ve 3 gol atmıştır.

FENERBAHCE
15 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sayfasında Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı kadrosuna transfer olduğu bildirildi.[3] 22 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Milli Takım kariyeri

2005 yılında 2 kez U-20 formasını giymiştir. 2006-2008 yılları arasında ise U-21 formasını 21 kere giymiş ve 1 gol kaydetmiştir. 2007 yılında ise Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemesi maçı olan Türkiye-Norveç maçında A Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazanmıştır.


ozerhurmaci510


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Özer Hurmacı nereli hayatı kimdir.
_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #2
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
Fenerbahçeli Özer Hurmacı, bu sezon takım olarak formda olduklarını ifade ederek, "üç kupaya da talibiz" dedi.
Özer, FB TV'ye yaptığı açıklamada sezona iyi başladıktan sonra Gaziantepspor'a karşı deplasmanda şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.
Sponsorlu Bağlantılar

UEFA Avrupa Ligi'nde de Turkcell Süper Lig'de lider olduklarını hatırlatan Özer, "Ziraat Türkiye Kupası'nı da inşallah uzun aradan sonra müzemize getiririz. Çünkü bunu gerçekten başarabilecek kalitemiz var. üç kupaya da talibiz" dedi.
Üç kupada da emin adımlarla ilerlemek istediklerini ancak hep maç maç düşünmeleri gerektiğini belirten Özer, "şimdi sadece Kayserispor maçını düşünmemiz gerekiyor. Böyle düşündüğümüz zaman zaten başarıyı yakalarız" diye konuştu.

Uzun süren sakatlık döneminin ardından sezona geç başladığını vurgulayan Özer, performansının daha da yükseleceğini söyledi:
"Her şey iyi gidiyor, performansım daha da yükselecektir. Şu an antrenmanlarda daha çok çalışıp, diğer maçlarda forma şansı bekliyorum. Kısa vadede bakacak olursak yavaş yavaş artık maç oynamam gerektiğini düşünüyorum. Kondisyonumu almam gerektiğini düşünüyorum.

"Steaua Bükreş maçında 70 dakika oynadım. Bu benim açımdan iyi oldu. Uzun vadeli düşünürsek de zaten Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada bu takıma uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Onun için de her zaman iyi olmak istiyorum. Daha çok çalışmak gerektiğini biliyorum."

*****
Fenerbahçe'nin Alman kökenli genç futbolcusu Özer Hurmacı, A Milli Takım'da forma giymenin hayalini kurduğunu belirterek, "Fenerbahçe forması altında 5-6 maç üst üste oynarsam o zaman A Milli Takım'ın kapısının açılacağına inanıyorum" dedi.
Fenerbahçe Gazetesi 72. sayısında Özer Hurmacı röportajına yer verdi. Soru-cevap şeklindeki röportajın tamamı şöyle:

"Almanya kökenli bir futbolcusun.. Türkiye ile yurt dışı arasında futbol anlamında ne gibi farklılıklar var ?
"Almanya'nın alt yapısı Türkiye'ye göre biraz daha iyi diyebilirim. Çok genç yaştaki çocuklara büyük sorumluluklar verebiliyorlar.. Yurt dışında çok sık turnuvalar düzenleniyor. Ben Almanya'da salon futbolu da oynadım, bu benim teknik becerime olumlu katkı yapan bir tecrübe oldu.Almanya'da çocuk yaşlardan itibaren çim sahalarda top oynamanız, genç yaşta daha çok yol kat etmenize yardımcı oluyor. Türkiye'de de artık alt yapıya özel bir önem veriliyor. Fenerbahçe'nin alt yapı tesislerinin Almanya'nın en iyi kulüpleriyle eşdeğer olduğunu söyleyebilirim.
Ben hep şunu öneriyorum. Türkiye'de her tarafa bina, apartman yapmak yerine iki tane güzel saha yapmak ve orada çocuklarımızın futbol oynamalarını sağlamak, ülke futboluna daha çok katkı sağlayacaktır.."


Sen de, Daum da aynı ekolden geliyorsunuz, buna rağmen aranızda farklılıklar oluyor mu?
"Benzerlikler çok ama tabii farklılıklar da var. Bu oyuncunun kendi kişisel yeteneği ve yetiştiği çevreye bağlı. Hocamız 27 yıldır teknik direktörlük yapıyor. Çok tecrübeli olduğu için birçok şeyi bizden daha iyi biliyor. Zaten bana göre futbolun dili her yerde birdir. Almanya, Türkiye, Brezilya fark etmez.."
"Özer Hurmacı'yı Özer Hurmacı yapan Aykut hocadır "
Aykut hoca ile aranızdaki bağı anlatır mısın?
"Aykut hocam ile tanıştığımızda ben daha 19 yaşındaydım. Üçüncü ligden kiralık olarak Ankaraspor'a geldim ve burada beraber çalıştık. Özer Hurmacı'yı Özer Hurmacı yapan Aykut hocadır diyebilirim.Bana vermiş olduğu özgüven, futbolumu, profesyonellik anlayışımı ikiye hatta üçe katlamamı sağladı. Bana her zaman çok destek verdi. Ben de onu mahçup etmemek için de daha çok çalışıp, daha üst yerlere gelmek istiyorum. Ona ve Fenerbahçe camiasına bir borcum var ve şahsen bunun da bilincindeyim.."

Alex ile aynı takımdasın kaptanında seni çok beğendiğini biliyoruz takım içinde sana desteği nasıl?
"Alex'in Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en büyük yabancı futbolcu olduğunu söyleyebilirim.. Ondan sadece futbol tekniği değil, profesyonellik yaşantısı konusunda da öğrenebileceğim çok şey var.. Antrenmanlardan sonra birlikte ikili çalışmalar yapıyoruz. Bana şimdiden çok şey verdi. Kendi yeteneklerime bunları da katabilirsem ilerde çok daha başarılı olabilirim.
Alex'i bir ağabey gibi görüyorum..Futbol kalitesinin yanı sıra karakter yapısıyla da zirveye ulaşmış bir insan.. Onunla birlikte aynı sahayı paylaşmak bile gerçekten heyecan ve onur verici!.. Ayrıca, medyada benim hakkımda söylediği olumlu şeyler, beni çok motive ediyor.."
"Ben hücuma dönük bir orta saha oyuncusuyum"
Mevki olarak ülkemizde yaratıcı oyuncu sıkıntısı var, bunu kendi özelliklerini katarak nasıl bağdaştırırsın?
"Bu sıkıntı sadece futbolda değil yaşamın her alanında var. Yaratıcılık kolay bulunan bir özellik değil. Futboldan bahsediyorsak yetenek ya da yaratıcılık çalışmadan, zorluklara katlanmadan bir işe yaramaz.
Ben kendimi sadece bir yerde değil, orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen bir futbolcu olarak görüyorum. Maçın her dakikasında skoru değiştirebileceğimi düşünüyorum. Bunu kendime olan güvenimden dolayı söyleyebiliyorum. Özer Hurmacı'yı her yerde kullanabilirsiniz. İleride bunu da göstereceğim.."


Oyun içerisinde iki ayağını da iyi kullanıyorsun. Kendindeki iyi ve kötü özelliklerini sıralarsan aklına gelenler nelerdir?

"İyi özelliklerimi sıralarsam, epey bir yer tutar. Kötü özelliklerime gelirsek, kazanma hırsı çok yüksek bir futbolcuyum. Ancak bunu bugüne kadar gösterme imkânım az oldu. Önümüzdeki günlerde daha fazla forma şansı bulduğumda bunu taraftarımıza gösterebilirim.
Bir de kaybetmeyi kesinlikle kendime yediremiyorum. Küçüklüğümden beri kaybettiğim zamanlarda, bir iki gün üzerimden stresi atamıyorum, kendime gelemiyorum. Tabii bu da beni olumsuz etkiliyor."


Büyük takımda olmak sende ne gibi etkiler yarattı?

"Her şeyden önce büyük takımda oynamak çok güzel bir duygu. Hele bu büyük takım Fenerbahçe ise harika, tarif edilmesi güç bir duygu. Zaten futbolcuların büyük bir çoğunluğu büyük takımlarda oynamak isterler, ben de Fenerbahçe'ye geldim. Kendimi burada kanıtlayıp, Avrupa'da Türk futbolunu temsil etmek istiyorum."

Futbola başladığında bir idolün var mıydı?

"Tabii ki örnek aldığım futbolcular vardı. Küçükken boyum kısa olduğu için arkadaşlarım bana Diego diyordu, büyüdükçe Zidane'nın ekolünde yetiştiğimiz için onu örnek aldım. Bir de Edgar Davids'i çok beğenirdim."

Sakatlığın ve sonrasında artık kendini hazır hissediyor musun?
"Kendimi hazır hissediyorum ama ayağımdaki vidanın her sıçramam da batması veya ikili mücadeleye girdiğimde o vidayı hissetmem beni rahatsız ediyor. Yazın ameliyatla o vida alınacak ve ben tamamen rahatlayacağım."

Futbol dışında ilgilendiğin spor dalları var mı?

"Futbol dışında ilgilendiğim birçok spor dalı var. Basketbol, voleybol ve masa tenisini vakit buldukça oynayamaya çalışıyorum."

A Milli takımda seni ne zaman göreceğiz?

"Fenerbahçe forması altında 5-6 maç üst üste oynarsam o zaman A Milli takımın kapısının açılacağına inanıyorum. O yeteneğim var, kendime de güveniyorum. Açıkçası şu ana kadar hiç aday gösterilmesem de her zaman kendimi orada oynayabilecek gibi görüyorum. Çalışmaya devam edersem bir gün mutlaka bu hedefime de ulaşacağım."

Taraftarımıza yeni yıl için neler söylersin?

"2009 Fenerbahçe'ye transfer olduğum için benim için unutulmaz bir yıl. Ama aynı zamanda sakatlıklarla dolu bir yıl oldu. 2010 yılı için tek hedefim var sağlıklı bir şekilde, sakatlık geçirmeden futbol oynamak ve takımıma faydalı olmak. Lig de ve Avrupa'da çok büyük hedeflerimiz var. Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Bunun bilincindeyiz. Son olarak taraftarımıza sesleniyorum: İçinde bulunduğumuz zor günleri, birlik beriberlik içinde aşacağımızı umuyorum.Herkes bu takıma güvensinler ve beni desteklemeye devam etsinler."


*****

Son haftalardaki çıkışını Altay'a attığı 2 golle süsleyen Fenerbahçe'nin genç yıldızı Özer Hurmacı, Kadıköy'de farklı bir sıkıntı yaşıyor.
Yönetim, teknik heyet, taraftar ve medyanın kendisine gösterdiği güvenle moral bulan Özer'i zorlayan tek etken Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemini. Alex gibi teknik kapasitesi yüksek olan genç futbolcu zeminden şikayet ederken, "İkinci yarı zemin düzelirse çok daha rahat maçlar çıkarırız" dedi. Tatil için Almanya'ya giden Özer, sakatlığıyla ilgili sorunların da bitmesinin keyfini yaşıyor. Alex'e alternatif gösterilmesinin kendisine gurur verdiğini söyleyen Özer, "Ama bu konuda çizgileri iyi çekmek lazım. Dilerim ben de bir gün Alex kadar faydalı olurum. Önemli olan, birinin alternatifi olmaktan çok o takımın önemli bir silahı olabilmek. Ben 'Alex'in yerinde olacağım' derken yanlış anlaşılmaktan çekindim. Kaldı ki Alex, bana en çok destek veren isim. Onunla beraber oynamak benim için onun yerine aday gösterilmekten çok daha önemli" diye konuştu. Genç futbolcu, ailesinin de desteğinin de altını çizerek "Bugün bir çıkış yakaladıysam onlardan aldığım destekle oldu. Bu saatten sonra kimseyi mahcup etme lüksüm yok" ifadesini kullandı.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
28 Aralık 2009       Mesaj #3
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
Türkiye Özer Hurmacı'yı konuşuyor!
Spor dünyası, Kaptan Alex'in yokluğunda Daum tarafından ilk 11'de sahaya sürülen Özer Hurmacı'yı konuşuyor!
Aziz Yıldırım'ın önceki sezonlarda ısrarla almak istediği ancak bu sezonun başında attığı imzadan sonra ameliyat olmuştu. Uzun bir aranın ardından formasına kavuşan Özer, teknik direktör Daum'un verdiği şansları iyi kullandı.
Hem Turkcell Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan maçlarda gösterdiği performanstan dolayı alkışı hak eden Özer, dün akşamki Altay maçından sonra Fenerbahçe'nin 'en gözde' futbolcuları arasına girdi.Kaptan Alex'in yokluğunda Daum tarafından ilk 11'de sahaya sürülen Özer hakkında spor yazarları övgüler yağdırdı.

İşte yazarların Özer Hurmacı'ya övgü dolu sözleri:

NECATİ BİLGİÇ: (FOTOMAÇ) "Maçın yıldızı tribündeki az sayıdaki taraftarları büyük sevince boğan kaptan Alex'in görevini üstlenen Özer'di. 83 dakika oyunda kalıp, birinci ve üçüncü golleri atan Özer, bir bakıma benim görüşümü de desteklemiş oldu. Çünkü sol kanattan alınmış ve orta sahada serbest oynama görevi verilmişti. Bütün kornerleri atan ve arkadaşlarına iyi paslar veren Özer, alkışlar arasında yedek kulübesine giderken Alex'e iyi bir dublörlük yapmanın mutluluğunu da yaşıyordu."

SELÇUK YULA: (FOTOMAÇ) "Özer'in F.Bahçe'yi uzun yıllar taşıyabilecek bir futbolcu olduğunu sürekli söylüyoruz. Daum onu sağ kanat yaptı, sol kanat yaptı, dün de Alex'in yerinde denedi. Artık Fenerbahçeliler rahat olmalı. Çünkü Alex'in yokluğunda kara kara düşünmeyecekler. Özer bu bölgede muhteşem işler yaptı. Nefis asistlere, gollere imzasını attı."

DR.GÜRKAN KUBİLAY: (FOTOMAÇ)
"Maçı ciddiye alan tek oyuncu Lugano'ydu. Dakikalar ilerledikçe "Alex'in yerine de oynarım" çabaları içinde gördüğüm Özer ile "Küçük takımın büyük topçusu" etiketinden kurtulmak isteyen Topuz'un da oyuna ısınmaya başladığını gördüm."

ZİYA ŞENGÜL: "Daha önce yaptığım yorumlarımda Özer'in bu takımda mutlaka oynatılmasından yana teknik direktör Christoph Daum'a serzenişlerde bulunuyordum. İyiki de bulunmuşum. Dünkü maçta hep birlikte keyifle izledik. Kaldı ki Özer'in henüz yüzde 40'lık bir performansla oynadığını düşünüyorum. Sahaya Yüzde 60'ını verdiği zaman hem Fenerbahçe'nin hem de milli takımın değişilmezi olur. Özer'e forma vermeyen bir Cristoph Daum, Almanya biletini hemen cebine koymalıdır."

ALTAN TANRIKULU: (HÜRRİYET)
"Özer takımın geleceği olacağını gösterdi. Sol çizgide oynadığı zaman çok verimli olamıyor. Daum eğer bir formül bulur Özer'i Güiza-Alex ikilisinin arkasına yerleştirirse Fenerbahçe oynaması gereken futbolu da oynar. Bana ilginç gelen başka bir nokta da 23 yaşına gelen Özer'in şimdiye kadar neden A Milli Takım'ın banko oyuncusu olmadığı."

ERDOĞAN ŞENAY: (MİLLİYET) "Özer ve Mehmet Topuz'un dünkü tempolu çalışmaları, golleri, takıma uyumları ve teknik kapasiteleri konusundaki incelikli oyunlarını dikkatle izlersek Fenerbahçe'nin gelecek zamanlardaki zorlu oyunlarında takımdaki bazı kontrolsüz ve sinirli olmayı meziyet zanneden şöhretli(!) isimleri korkarız soyunma odasında kolayca forma bulmakta zorlanacaklardır."

HAKAN YAŞAR: (VATAN) "Alex'in çok koşanı bu genç yıldız. İlk kez 10 numara pozisyonunda oynadı.. Daum ona ait olduğu yerde forma vererek iyi de etti.. Alex'in saltanatını bitirecek, Kaptan gittiğinde "Yeni Alex hazır" dedirtecek performanstı Özer'inki. Onu Kadıköy'ün patates tarlası zemini de durduramadı...
Bilen bilir.. Ben zaten Özer'e bayılıyorum.. Dünkü mükemmel oyunu, sağıyla kestiği müthiş kavisli kornerler, harika vuruş tekniği ile attığı 2 gol, Cristian'la taktik konuşacak kadar takım liderliğini göstermesi kesinlikle tesadüf değil.. Zaten o, 12 Aralık'taki röportajında "2010'da patlayacağım" demişti.. Beklediğimiz patlamayı erkene aldı."


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014       Mesaj #4
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Özer Hurmacı
Vikipedi, özgür ansiklopedi

260px C396zerHurmacC4B12012

Özer Hurmacı
(d. 20 Kasım 1986, Kassel) Almanya doğumlu Türk millî futbolcu.

Kulüp kariyeri

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve kaptanı Lemi Çelik'in yeğenidir. 2007-2008 sezonu ortasında, Galatasaray'la sezon sonu için anlaşmış ancak daha sonra Galatasaray'ın, sözleşme şartlarını yerine getirmemesi üzerine protokolü iptal edilmişti.

Ankaraspor

2004-2005 sezonunda Ankaraspor Altyapısın da mücadele etmiştir. PAF Liginde 24 maçta 5 gol atmıştır. Ertesi sezon kiralık olarak gönderilmiş bir sezon sonra Ankaraspor'a geri dönmüştür. Ankaraspor formasıyla 3 sezon Turkcell Süper Lig'te mücadele vermiş 69 maçta 5 gol atmıştır.

Keçiörengücü

2005-2006 sezonunda Ankaraspor'dan kiralanmıştır. Bir sezon Keçiörengücü'nde oynayan futbolcu diğer sezon Ankaraspor'a geri dönmüştür. Keçiörengücü'nde 27 maç oynamış ve 3 gol atmıştır.

Fenerbahçe

15 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sayfasında Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı kadrosuna transfer olduğu bildirildi. 22 Haziran 2009 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe forması altındaki ilk gollerini 23 Aralık 2009 tarihinde oynanan Türkiye Kupası grup maçında Altay takımına karşı atmıştır. Süper Lig'deki ilk golünü Denizlispor'a karşı atmıştır.2011-12 sezonunda ise Mersin İdman Yurdu'na 45 metreden bir gol atmış ve gol yılın golü seçilmiştir.

Kasımpaşa

Özer 27 Ağustos 2012'de Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş ve Kasımpaşa'ya transfer olmuştur. Kasımpaşa'da 18 numaralı formayı giymektedir.Ayrıca Özer ilk röportajında Çok değerli bir Başkanla, yönetimle, teknik heyetle ve oyuncularla bir arada çalışacağım için son derece memnunum. Özellikle Metin hocamızla bir arada olmak beni mutlu ediyor. Önemli olan iyi bir takım yaratmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum çünkü çok sıcak bir ortam var burada. Bu sezon umuyorum üst sıralarda yer alıp, adımızdan uzun seneler bahsettireceğiz. Bana kendimi değerli hissettirdikleri için herkese teşekkür ediyorum açıklamalarında bulunmuştur. Takıma katılır katılmaz Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Elazığspor maçının bitmine 20 dakika kala bu takım ile ilk maçına çıkmıştır. İlk golünü ise bir sonraki hafta Gaziantepspor ağlarına atmış ve takımı 3-0 kazanmmıştır.1 Kasım tarihinde ise bu takımla ilk Türkiye Kupası maçında Kocaelispor karşısında çıkmıştır ve 2 asist yapmıştır. Sezon boyunca Süper Lig'de 27 maça çıkan Özer, 6 gol atmış ve 2 asist yapmıştır. Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkan Özer bir gol atmış ve 2 asist yapmıştır. 2013-14 sezonu başında ise Trabzonspor gündemine gelen oyuncu takımında kalmıştır. Sezon başında Ryan Babel, Ezequiel Scarione ve Sanharib Malki gibi oyuncuları kadrosuna katan takımda ilk 3 hafta aralıksız şans bulmuş ancak 4.haftadan 7.haftaya kadar sakatlığı nedeniyle forma giyememiştir. 8. hafta sahalara Gençlerbirliği maçının bitimine 7 dakika kala dönmüştür. Ancak bu maçın ardından takımda düşünülmeyen Özer, kadro dışı bırakılmıştır.

Trabzonspor

Aslen Trabzonlu bir ailesinin olması nedeniyle Trabzonspor'lu olan Özer, 2013-14 devre arasında tıpkı sezon başında olduğu gibi Trabzonspor takımının gündemine geldi. Trabzonspor'da kadro dışı kalan Volkan Şen ile takası gündeme gelen oyuncu, Volkan Şen'in eski takımı Bursaspor'a transfer olması üzerine bu takasta kullanılmamıştır. Bu gelişmeler üzerine Trabzonspor oyuncu ile 1,5 yıllığına kiralık anlaşmış ve görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiştir. Özer 28 Ocak 2014 günü akşam saatlerinde ise memleketi Trabzon'a dönmüştür.

Millî takım kariyeri
2005 yılında 2 kez U-20 formasını giymiştir. 2006-2008 yılları arasında ise U-21 formasını 6 kere giymiş ve 1 gol kaydetmiştir. 2007 yılında ise Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemesi maçı olan Türkiye-Norveç maçında A Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazanmıştır. Avrupa 2012 grup eleme maçları kadrosuna dahil edilmiştir.

Benzer Konular

22 Ağustos 2014 / Mystic@L Müzik tr
19 Haziran 2010 / _Yağmur_ Edebiyat tr
30 Ağustos 2014 / _Yağmur_ Müzik tr
15 Şubat 2013 / _EKSELANS_ Siyaset tr
18 Kasım 2014 / _EKSELANS_ Spor tr