Arama


volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
7 Ocak 2010       Mesaj #9
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
Boğazında kılıç kendini hipnotize etti

İngiltere’de daha önce sirklerde kılıç yutma gösterileri yapan bir gösterici, aynanın karşısında yanlışlıkla kendisini hipnotize edince yaklaşık beş saat ayakta uyudu. Acemi hipnozcu, saatler sonra eve gelen eşinin başka bir ipnotizma ustasını aramasıyla uyandırıldı.

Daily Mail’in haberine göre, kılıç yutma gösterileriyle tanınan Hannibal Helmurto adlı Alman asıllı sirk göstericisi, kılıç yutarken geçirdiği önemli bir kazadan sonra hipnotizma gösterilerine merak saldı.

Bir süredir hipnotizma ustalarından ders alan Helmurto, geçtiğimiz günlerde ayna karşısında alıştırma yaparken yanlışlıkla kendisini uyuttu. Olaydan beş saat sonra eve gelen eşi Joanna, Hannibal Helmurto’yu aynanın önünde ayakta uyur durumda buldu.

İddiaya göre eşini kendi çabalarıyla uyandıramayan kadın, gerçek adı Helmut Kichmeier olan Helmurto’nun hipnotizma ustası Dr. Ray Roberts’ı arayarak yardım istedi. Eski kılıç yutma ustası, Dr. Roberts’ın telefonla yaptığı telkinlerden sonra uyandı. Dr. Roberts, ipnotize olan kişilerin ancak “otorite” kabul ettikleri kişilerin emriyle uyanmasının normal olduğunu söyledi.

Helmurto, birkaç yıl önce 120 santim uzunluğundaki bir kılıcı yutarken, yemek borusu kesilmiş ve uzun süre hastanede midesine karnından sokulan borularla beslenmek zorunda kalmıştı.

Son düzenleyen nötrino; 10 Eylül 2014 12:49 Sebep: Kırık link!