Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
resident_evil adlı kullanıcıdan alıntı

Call Of Duty Modern Warfare 2 Aldım Ve Yükledim. Yükledikten sonra oyuna girip bi bakmak istedim ama yazılar kare kare halini almışş Msn Confused birkaç siteye girdim baktım ekran kartı güncelleştirmesi felan diyolar güncelliyorum gene aynı. Acaba Windows 7 kullanıyorumda mı bütün bunlar benim başıma gelio anlamış değilimmm? .... Ne olur Bir yardım Edin Bu Arada Ekran Kartım ATİ Radeon x1550

evet resident_evil arkadaşım bendede aynı sorun var oyun açılınca yazılar okunmuyor.benimde ekran kartım ati radeon x1550 ve windows 7 kullanıyorum.geçen gün atinin Catalyst Control Center programını yüklemiştim o zaman yazılar çok güzel okunuyodu herşey normaldi fakat ekran kartımı bilgisayar yönetimindeki aygıt yönetiminden sürücü yazılımını güncelleştir yaptım ondan sonra oyunda yazılar tekrar okunmamaya başladı.Catalyst Control Center programını kaldırım yeniden kurmama rağmen bir türlü düzelmedi nerden güncelleştirme yaptıysam artık..Bu konuda bilgisi olan tün arkadaşların bize yardım etmelerini istiyorum saygılarıla..