Alıntı
Gerrd adlı kullanıcıdan alıntı hayır bir dosya gönderip alacağım zaman virüs programımın taramasını istiyorum avast'ın klasöründen hangi uygulamayı seçmeliyim onu sordum LADY anlatabildim mi?
Merabalar..
Resimdede göstermeye çalıştığım gibi Messenger > araçlar > seçenekler>dosya aktarımı
sekmesini seçin Burdan Dosyyı çift tıklayarak aldığından otomatik nereye kaydediceği vardır..
alltta bulunan "dosyaları virüs taramasında bu uygulamayı kullan" işertleyiniz..
Artdından "Gözat" butonuna basarak antivirüsünüzü seçiniz..
------------------------/-------------------------/------------------
Alıntı
akalla adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.Windows Live Messenger kullanıyorum türkçe sürüm bu siteden indirdim gmail hesabımla açtım kaydoldum görüntü adımı değiştiremiyorum bu mümkünmü yani değiştirme şansım varmı adresim görüntü adım olarak otomatik olarak görünüyo bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok makbule geçer . Teşekkürler!!!
Windows live messenger ı kendi sitesinden indirmenizi öncelikle tavsiye ederim sitesindeki son surumdur..
MSN.com -/-
Windows Live Messenger
adresinizi kaydettirdikten sonra onaylamayı yapamamış olabilirsiniz..
Adınızda değiştiremediğiniz kısımda "e-posta adresi doğrulanmad"ımı yaıyor yok sa "adresiniz" mi görünüyor?