Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
06:58, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 06:58
Arama
MaviKaranlık Forum
Kanarya Kebabı Tarifi
-
Tek Mesaj #1
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2010
Mesaj
#1
Ziyaretçi
Kanarya Kebabı
Malzemeler
2 Adet haşlanmış patates
1 Adet soğan
Yarım tavuk göğsü
2 Adet domates
1 Adet sivribiber
1 Çorba kaşığı un
5 Diş sarımsak
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Adet yumurta
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.
* Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
* Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
* 1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
* Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.
* İki tarafını kızartın.
* Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.
Kaynak
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 06:58
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...