Arama

Kanarya Kebabı Tarifi

Güncelleme: 13 Şubat 2010 Gösterim: 1.478 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kanarya Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Malzemeler

2 Adet haşlanmış patates
1 Adet soğan
Yarım tavuk göğsü
2 Adet domates
1 Adet sivribiber
1 Çorba kaşığı un
5 Diş sarımsak
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Adet yumurta
Tuz, karabiber

Hazırlanışı

* Tavuk göğsünü kuşbaşı, domatesleri küp küp doğrayıp, tencereye alın.
* Biberleri, sarımsağı ve 1 çorba kaşığı sıvıyağı da ekleyerek kendi suyuyla ateşte pişirin.
* Haşlanmış patatesleri rendeleyin.
* 1 Adet yumurta, 1 çorba kaşığı un, soğan rendesi, tuz ve karabiberi ekleyerek iyice yoğurun.
* Diğer tarafta 1 çorba kaşığı sıvıyağı teflon tavaya koyun, yaptığınız karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar alın ve eliznizle açarak tavaya koyun.
* İki tarafını kızartın.
* Servis tabağına alın ve ortalarına tavuklu karışımdan koyarak servis yapın.



Benzer Konular

17 Eylül 2009 / The Unique Taslak Konular
14 Eylül 2009 / The Unique Sağlıklı Yaşam
14 Eylül 2009 / The Unique Taslak Konular
17 Temmuz 2012 / _VICTORY_ Taslak Konular
14 Eylül 2009 / The Unique Taslak Konular