Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #14
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benim saçım 3.gün hemen yağlanmaya başlıyo lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?

Alıntı

ben o kadar bile şanslı değilim yıkadıktan sonra 6 7 saat sonra yağlanmaya başlıyo her gün en az bi kere yıkamak zorunda kalıyorum bıkkınlık geldi artık çözümünü bilen vrsa bilgilendirirse sevinirm..

Alıntı

Yha arkdşLar ßnımde saçlarm iki qunde yaqlanıyo ben ketakonazol sampuanı denedim fayda etmedi hatta saçımı daha erken yağlandırmya bile başladı..sonra banyodayken elma sirkesi sürdüm oda işe yaramadı 2sinide denemeyin saçlar daha kötü oluyo..

Alıntı

slm ark. benım saçım neredeyse 1 gın de bı yağlanıo artık usandm banyo yapmaktan sampuan kullanmaktan saçımın rengi açıldı o derece yanı lutfen bılen bırı bana yardım etsınnnn

Şaçı gereğinden sık yıkamak da saçı giderek daha sık yağlandırıyor. Genetik ve hormonal nedenlerle yağlı olan saçları, 2 hatta 3 günden daha sık yıkanmamaya alıştırmanızı öneririm, giderek sorununuzda azalma olacak. Limonlu şampuan kullanın ya da güvenilir markaların yağlanmaya karşı ürettikleri şampuanlar iyi sonuç veriyor. Saç kremi kullanmayın. Saç boyasının da yağlanmayı azalttığı söyleniyor.