Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı mrb,
bana mail göndermiş tüm kişiler hotmailde kişilerime ekleniyor galiba.
bana mail göndermiş tüm kişilerin mail adreslerini txt dosyasına almak istiyorum.yani hotmail kişilerimde olsun olmasın bana mail göndermiş herkesin mail adresini kolay bir şekilde çekmek istiyorum.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar..
Alıntı
Not: Kişi listenizi kaydetmek için farklı yöntemler de mevcut. Mesela Sign In adresine hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Messenger'da" ekranındayken "Yönet > Ver" seçeneğini kullanarak, kişi listenizi WLMContacts.csv dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Ancak bu listede, zamanında WLM kişi listenizden silerken "Windows Live Hotmail kişilerimden de kaldır" seçeneğini işaretlemeden sildiğiniz kişiler de yer alacaktır. Bununla birlikte kişi listenizi, yalnızca kişilerin e-posta adreslerinin yer alacağı şekilde kaydeden Messenger Plus! scriptleri veya başka yardımcı programlar da olabilir.
Bununla bereber, önce Outlook veya benzeri bir programdan Hotmail - Kişiler ekranındayken > Al seçeneğini kullanıp tüm kişileri listeye alabilirsiniz. Sonra yukarıda anlatılan şekilde CSV dosyası oluşturabilirsiniz.